• Afacere cu profit de circa 8-10 milioane de euro

Afacere cu profit de circa 8-10 milioane de euro

Oradea

1,200,000.00 € (Negociabil)

Tipul anunțului : Ofer
Data : noiembrie 26, 2022
Condiție : Nou
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere

Afacere unică cu profit ANUAL ESTIMAT între 8-20.000.000 euro .Căutăm asociat investitor cu aport între 850.000 si 1.200.000 euro pentru implementarea și dezvoltarea afacerii .

Nu vindem iluzii , vise sau cursuri cum să vă îmbogățiți așa că solicităm seriozitate maximă .

Este vorba despre cea mai complexă rețea online din România , dezvoltată în urma experienței acumulate în peste 15 ani de experiență în domeniu și a multor zeci de mii de ore de muncă , plus cheltuieli materiale care depășesc valoarea investiției partenerului  . Datorită concurenței acerbe în domeniu și a lipsei de etică șsau fair play din partea unor așa numiți oameni de afaceri , detaliile concrete ( plan de afaceri , previziuni flux numerar , planificarea investiției , etapele derulării afacerii , date despre competitori sau piață  și alte detalii concrete  ) o să le discutăm doar cu investitorul asociat care întrunește condițiile necesare ( să dispună de suma necesară și să înțeleagă afacerea ).

Suma necesară pentru investiție : între 850.000 și 1.200.000 euro

Profit anual estimat : între 8 și 20.000.000 euro

Încasări lunare estimate : între 1.000.000 și 2.000.000 euro sau poate chiar mai mult

Cheltuieli lunare : între 140.000 și 250.000 euro

Perioada de implementare : 4-6 luni calendaristice

Perioada de recuperare a investiției asociatului : maxim 8-12 luni

Există diferențe între valorile minime și maxime estimate , atât la valoarea investiției inițiale cât și la valorile veniturilor și cheltuielilor , deoarece este totuși o afacere în care intră mulți factori imprevizibili .

Oricum valoarea investiției și a cheltuielilor lunare este în directă corelație cu veniturile obținute . Ca atare , dacă cresc cheltuielile automat cresc și veniturile obținute .

 

Nu vindem . Căutăm doar asociat – investitor pentru implementare finală și dezvoltare . Condițiile de asociere sunt negociabile în limitele bunului simț și al respectului reciproc .

Competitori există doar la nivel internațional , însă afacerea este gândită special pentru a suplini lipsurile acestora și se adresează unui segment de public care nu poate cumpăra serviciile acestora datorită costurilor mai mari sau datorită unor impedimente sau restricții de ordin tehnic .

 

Nu vindem afacerea , căutăm asociat investitor în condiții de asociere negociabile cu limite privind bunul simț și respectul reciproc . Deoarece afacerea este totuși una care implică anumite tehnologii și proceduri tehnice unice pe piață , nu transmitem planuri de afaceri sau alte documente privind afacerea solicitate telefonic . Discutăm și dovedim concret detaliile necesare însă nu furnizăm alte date prin email sau alte modalitați de comunicare . Suntem deschiși la propuneri reciproc avantajoase , oferim transparență totală și corectitudine , ca atare așteptăm aceleași lucruri de la dumneavoastră .

Răspundem și la mesaje prin sms , whatsapp sau telegram pe numărul  0712287434

 

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 

Locație

Oradea
Scrieți o recenzie
marketing-digital-Romania
Live Chat WhatsApp

Trimiteți mesaje

Trimiteți mesaj
Sfaturi utile sa evitati eventualele probleme care pot aparea
  1. Folositi o locatie sigura pentru a va intalni cu vanzatorul .
  2. Evitati tranzactiile cu bani cash , daca aveti suspiciuni .
  3. Nu credeti in chilipiruri . Sansele sa fiti inselat sunt foarte mari .
  4. Nu trimiteti bani in avans fara sa primiti produsele dorite din anunturi .
Top