Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Banda Eliptica Sole E35
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : €500.00 (Negociabil)
Tipul Anuntului : Vand
Data : august 17, 2020
Stare : Folosit
Garantie : Fara Garantie
Locatia : Focsani, judet Vrancea

VAND BANDA ELIPTICA SOLE E35 APROAPE NOUA. A FOST FOLOSITA DE CATEVA ORI.

Pretul ei a fost 800 euro (in poze aveti astasata si factura), cumparata din Italia.

Compatibil cu difuzorul Bluetooth: Da

Tabletă / suport pentru telefon: Da

Încărcarea portului USB: Da

Compatibil cu Bluetooth: Da

Programe standard: 6

Programe personalizate: 2

Programe cardiace: 2

Monitorizarea ritmului cardiac: compatibile cu mânerele pulsului și cureaua toracică

Piept curea Inclus: Da

Ventilatoare de răcire: Da

Sistem de sunet: Da

Ecran de antrenament: LCD de 7.5 “

Culoare afișaj: alb luminat în spate

Suport pentru sticle: Da

Greutatea volantelor (lbs.): 25 lbs.

Pedale amortizate: Da

Reglarea înclinării: Reglarea puterii

Sistem de acționare: față

Nivel de înclinare: 1 – 20

Lungimea maximă a pasului: 20″

Consola reglabilă: Da

Pedale reglabile: Da, 3 poziții

Rezistență: BCE

GARANTIE :

Cadru: Viață

Electronica: 5 ani

Piese: 5 ani

Muncă: 2 ani

Sole E35 Elliptical are o mișcare fluidă și naturală asigurată de un sistem de acționare liniștită. Mașina funcționează atât în ​​mișcare înainte, cât și în sens invers, permițând utilizatorului să vizeze o varietate de mușchi diferiți. Combinația dintre o volană grea de 25 lb. și un raport de viteză mare care nu se găsește pe modele comparabile înseamnă o senzație extrem de lină, cu multă rezistență la capătul superior pentru o mașină care va oferi un antrenament provocator. E35 are, de asemenea, o funcție de înclinare a puterii, care oferă o rezistență suplimentară, precum și poziții variabile pentru diversitatea antrenamentului dvs., prin simpla apăsare a unui buton. Unghiul rampei este complet reglabil cu niveluri de înclinare de la 0 la 20, permițându-vă să direcționați individual și să lucrați toate grupele majore ale mușchilor inferiori ai corpului.

E35 vine și cu bare de mâner staționare. Barele de mâner fixe sunt dotate cu senzori de puls încorporați pentru monitorizarea ritmului cardiac. O curea de piept cu frecvență cardiacă este, de asemenea, inclusă pentru monitorizarea pulsului cu mâinile libere și pentru programele interactive ale ritmului cardiac.

Pedalele supradimensionate sunt o caracteristică cheie pentru E35 și permit un antrenament mai confortabil. Aceste pedale de picior unice au fost concepute în colaborare cu un lider de kinetoterapeut și pasionat de sport. Inginerii unici au proiectat în pantă la 2 grade spre interior pedalele care reduc starea de gleznă și genunchi, care este comună în alte mașini eliptice. Paturile pentru picioare sunt de asemenea reglabile pentru confort personalizat.

Cele patru roți din spate, care se deplasează pe șinele grele, oferă o senzație mai lină și mai stabilă și reduc mișcarea pedală a piciorului în lateral, o caracteristică care se găsește de obicei doar pe modele mai scumpe.

Sole E35 Elliptical include, de asemenea, o consolă de afișaj de 7,5 ”, cu un ecran LCD luminat din spate. Consola include un ventilator de răcire încorporat și un suport pentru sticle de apă. De asemenea, are boxe încorporate care vă permit să conectați orice player MP3 (iPod etc.) pentru o ascultare ușoară

Sole E35 Elliptical include și capacitatea Bluetooth. Acest lucru permite utilizatorilor libertatea de a transfera date de antrenament de la echipamentele lor de fitness pe dispozitivul lor inteligent. Utilizatorii își pot urmări informațiile despre fitness din aplicația Sole sau pot transfera datele lor către alte aplicații de fitness compatibile.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top