Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Carucior copii 3 in 1 Avenger Plus AV+3 Camarelo
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : Ron2.21 (Fix)
Tipul Anuntului : Vand
Data : decembrie 5, 2020
Stare : Nou
Garantie : Cu Garantie
Locatia : Arad

DESCRIERE

Camarelo va prezinta o noua versiune de carucior multifunctional cu un plus de valoare – AVENGER+.

AVENGER PLUS combina o calitate înalta cu functionalitatea si design-ul modern. A fost creat pentru parintii carora le place stilul de viata sportiv.

Colectia Avenger PLUS a fost conceputa combinand designul modern cu realizarea estetica intr-o implicare sporita si minutioasa. Atentia echipei Camarelo este indreptata spre cele mai mici detalii asigurand calitatea si stilul unic acestui nou carucior. Aceasta colectie vine cu o serie de functii omologate pentru confortul perfect al copilului si al parintilor.

Tesatura exclusiva si usoara asigura schimbul perfect de temperatura si aer indiferent de vreme. Colectia noua de la Avenger fata de cea anterioara standard scoate in evidenta o constructie a unui carucior pe deplin usor cu manevrabilitate excelenta si ideal pentru calatorii atat in ​​conditii urbane cat si pe un teren mai accidentat. Avenger+ este intr-o noua versiune in acest an si este conceput sa ofera clipe minunate in explorarea vietii cotidiene atat pentru bebelusi cat si pentru parinti.

Astfel ca Avenger+ depaseste asteptarile clientilor nostri oferind cele mai bune solutii. O analiza amanuntita a nevoile parintilor si bebelusilor a contribuit cu inspiratie la crearea acestui nou model.

Modelul Avenger PLUS are cel mai bun raport calitate/pret dupa expertiza inginerilor polonezi in functie de indicatorii tehnici de pe piata carucioarelor.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 


marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Top