Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Imagine Profil

€71,000.00 (Fix)

Casă cu etaj, ocazie, 1,5 Km de Oradea, zona Paleu, se zugrăvește.

  • Casă cu etaj, ocazie, 1,5 Km de Oradea, zona Paleu, se zugrăvește.
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : €71,000.00 (Fix)
Tipul Anuntului : Vand
Data : august 20, 2020
Stare : Folosit
Garantie : Fara Garantie
Locatia : Oradea, judet Bihor

Casa este situată in cartierul nou Orizont 2, imediat după serpentinele de la Paleu. Unic proprietar, acte in regula.Are instalatie de incalzire pe calorifere cu apa uramand ca noul proprietar sa puna cazanul dorit.(pelets). Se scade din pret 3000 euro pt aceasta. Autobuzul orașului , OTL, la fiecare 30 de minute. Magazin ABC si Penny Market la 50 -150 m

Anul construcției 2009. Material, caramidă celulara Proterm. Izolație termică suplimentară in exterior, total 10 cm, polistiren. Poziția terenului exclude inundatii si alunecari de teren.

La parter: Din in terasă (6/3,5 m) se poate intra in hol sau direct in living. Este singura casă construită cu hol. Adiacent cu bucătărie este o sală care poate fi folosită pt servirea mesei sau se poate face cameră separată. Cămară alimente cu intrare din bucătărie. Baie:mobilată, duș jacuzzi.

La etaj: Dormitor 1: (4,5/4 m) cu ieșire in treasa (3,6/2 m) de la etaj. Dormitor 2: (5,2/3,5 m) cu intrare in dressing și acces în pod. Baie: vana jacuzzi cu valuri și bule.

Toate utilitățile: curent electric, cablu TV, internet, apă rece de la 2 puțuri ale cartierului (forate la 210 m adancime). Apă caldă, fosă septică cu posibilitate de racordare la canalul cartierului. Podul are izolație dublă inclusiv folie de aluminiu și izolație contra condensului sub țiglă.

Doua intrări auto.

Garaj si magazie.

Panou solar pt. apă caldă.

Teren: suprafață totală 500 mp. Magazin ABC si Penny Market la 50-150 m.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top