Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Imagine Profil
116,000.00 € (Negociabil)

Casa S+ P+1 etaj , 253mp suprafață construită , teren 536 mp

  • Casa S+ P+1 etaj , 253mp suprafață construită , teren 536 mp
  • Casa S+ P+1 etaj , 253mp suprafață construită , teren 536 mp
  • Casa S+ P+1 etaj , 253mp suprafață construită , teren 536 mp
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : 116,000.00 € (Negociabil)
Tipul Anuntului : Vand
Data : septembrie 14, 2021
Stare : Folosit
Garantie : Cu Garantie
Locatia : Ploiesti

Se ofera spre vinzare un imobil situat in Ploiesti pe strada Rudului 107, intr-o zona semicentrala (zona B conform primariei) compus din parter cu 3 camere, bucatarie, camara, baie, holuri, debarale, beci – [foarte uscat si finisat cu gresie si vopsea lavabila ) si etaj conceput ca o unitate locativa separata compus din doua dormitoare mari, zona de living si bucatarie ca spatiu deschis, baie, camara , casa scarii si o terasa acoperita de mari dimensiuni, imbracata in lambriu din lemn natural. In principiu, imobilul este compus din doua apartamente cu cite trei camere, baie, bucatarie si alte dependinte fiecare, care pot functiona independent unul de celalalt. Suprafata totala construita desfasurata este de peste 253 mp. In timp ce parterul este complet finisat si gata pentru viitorii locatari, etajul este partial nefinisat acum, dar dispun de marea majoritate a materialelor necesare care vor veni impreuna cu imobilul, ca si bonus pentru cumparator. Multe din aceste materiale sunt de o calitate premium.

Faptul ca apartamentul de la etaj este partial nefinisat ofera cumparatorului posibilitatea de a-si personaliza spatiul dupa preferintele proprii.

Casa nu a fost construita pentru a fi vinduta ci pentru uz propriu si de aceea nu a fost facuta nici un fel de economie la partile mai greu vizibile, dar esentiale, ca structura de rezistenta din beton armat, fundatii si adincimea lor corecta, hidroizolatii si mai ales izolatiile termice, etc.

Imobilul mai dispune de un garaj supradimensionat cu canal de lucru sub autovehicul si de un spatiu pentru un mic atelier la parter si de alte dependinte ce vor fi descoperite de catre cei ce vor dori sa vada proprietatea.

Posibilitatile potentiale de folosinta sunt multiple, dupa dorinta si intentia cumparatorului. Imobilul se poate folosi in intregime in scop rezidential, la parter poate functiona o firma iar etajul in scop rezidential, sau alte combinatii. Daca se doreste, parterul si etajul se pot chiar uni intr-un singur apartament mare, etc

Din punct de vedere strict investitional, pretul este de sub 450 euro pe metrul patrat construit. Valoarea terenului nici nu intra in acest calcul. Comparati cu preturile de construire actuale si veti vedea potentialul investitional al proprietatii.

Deschiderea la strada Rudului este generoasa, de aprox. 14 m

Alaturat sunt proprietati mari, cu multa verdeata si cu case locuite de oameni care pot fi foarte buni vecini, asa cum au fost pentru noi de-a lungul anilor.

Actele sunt complete si gata pentru intocmirea contractului de vinzare/cumparare.

Se poate accepta si plata in doua transe, prima de aprox. 50% la semnarea contractului iar restul la 6-9 luni, dupa eventuala vinzare a proprietatii dumneavoastra actuale.

Va asigur ca merita sa alocati ceva din timpul dvs. pentru a vedea casa.

Pretul tine seama de faptul ca mai sunt necesare ceva cheltuieli cu lucrarile de finisare a etajului si de amenajare a curtii.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top