Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Cei mai pisoiași (adopție în Brăila)
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : Gratuit
Tipul Anuntului : Vand
Data : iunie 9, 2020
Stare : Nou
Garantie : Fara Garantie
Locatia : Braila, judet Braila

UPDATE 1: Salmiakki a fost infiata de o doamna minunata! Suntem bucurosi! < 3

UPDATE 2: Mesaj pentru samsari: sa NU indrazniti sa ma sunati cu aceeasi poveste lacrimogena: ca v-a murit pisica saptamana trecuta si vreti una identica pentru copii, ca mai apoi sa imi cereti poze cu Mood cu piciorusele din spate din toate unghiurile. Ca veniti din Timisoara, Brasov si Craiova special pentru el. Va puteti vedea moaca si nr. de telefon pe lista de blacklist de pe facebook. Da! Daca va salvez nr de tel va pot vedea poza de la Whatsapp ;)) si o trimit acolo. Am primit zeci de telefoane cu povesti IDENTICE!

Dau spre adoptie:

DOAR dupa ce va cunosc, sunteti intervievat.

DOAR dupa va vizitez acasa ca sa vad conditiile in care ar sta.

DOAR cu contract de adoptie si cu vizita la o saptamana dupa adoptie.

NU dau nici un pisic daca veniti “cu masina special din Timisoara ca plang copiii”.

_

Bună! Noi suntem Salmiakki, Mood și Pieni.

Am fost găsiți aruncați pe stradă, în hipotermie, când nu ni se uscaseră încă buricelele (cam la 1-2 zile după naștere, pe 4 Aprilie 2020). Eram 4 frați… doar noi 3 am reușit să răzbim și nu am făcut pneumonie. Am fost îngrijiți cu drag, cu lapte praf de bebei pisoi din 2 în 2 ore în primele săptămâni, chiar și noaptea, ca să ne punem pe picioare.

Și am reușit! Poți vedea în imagini evoluția noastră.

Acum, 2 dintre noi caută o familie iubitoare și stabilă, care are experiență cu pisicile. Ultimul rămas dintre noi va rămâne la cei care ne-au salvat.

Progresele noastre: la mai puțin de 2 luni, știm să folosim litiera fără greș, suntem deparazitați iar dupa 10 iunie putem fi vacinați.

Cine suntem noi?

Salmiakki, o fetiță în alb și negru, cu vestuță pe piept și șosete albe. Sunt cea mai toropită de îmbrățișări, torc cu triluri de vrăbiuță dar când mă joc sunt cea mai energică și agilă. Eu am fost prima care a explorat casa, atunci când am învățat să merg!

Pieni, o fetiță cu alb și gri (și parcă un pic de roșcat). Eu am fost cea mai micuță, primul medic veterinar care m-a văzut nu mi-a dat multe șanse, dar noroc că primii mei părinți adoptivi sunt tare încăpățânați. Am fost prima care a trecut de la supt din seringă la biberon. Sunt cutezătoare, sunt prima care iese în cale când vii acasă și ador să ma așez la tine în poală.

Mood, băiețelul tărcat ca în reclamele Whiskas. Am fost cel mai dolofan de la început și am crescut ca în povești. Sunt precaut dar când îmi dai o mingiuță străbat sufrageria într-o secundă. Surorile mele mă iubesc și de obicei le place să doarmă pe mine, le dau un sentiment de siguranță.

Ne căutai? Avem vârsta perfectă pentru adopție. Poți fi sigur/ă că suntem sănătoși. Am crescut împreună deci suntem sociabili și ascultăm de reguli.

Am vrea să te cunoaștem dacă ne vrei în viața ta pe vreunul dintre noi.

Cu siguranță am venit și am rămas pe această lume ca să iubim și să fim iubiți.

Scrie-ne.

Salmiakki, Pieni & Mood

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 


marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top