Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Imagine Profil
700.00 Ron (Negociabil)

Compresor 50 Litri Ulei 1Piston Powermat

  • Compresor 50 Litri Ulei 1Piston Powermat
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : 700.00 Ron (Negociabil)
Tipul Anuntului : Vand
Data : septembrie 17, 2021
Stare : Nou
Garantie : Cu Garantie
Locatia : Bucuresti

DATE TEHNICE:

Brand – POWERMAT

Alimentare – 230V / 50Hz

Puterea motorului – 1.85kW / 2.5KM

Rotatii – 2850 / min

Eficiență eficientă – 206L / min

Capacitate rezervor – 50L

Presiunea maximă de ieșire – 8 bar

Greutate netă – 29 kg

Nivel de putere sonor LWA – 97 dB (A)

Compresoarele noastre au toate certificatele necesare și au fost testate în laboratorul UNITĂȚII EUROPENE NOTIFICATE, care ne diferențiază de mulți alți producători de pe piață.

Performanță și fiabilitate

Compresor puternic

Compresorul cu un singur piston asigură o presiune de 8 bar în rezervor și o capacitate eficientă de 206L / min. Compresorul este alimentat de un motor electric cu o putere de 1.85kW / 2.5KM .

Construcție de încredere

Cilindrul masiv al compresorului este realizat din fontă, care asigură un grad ridicat de fiabilitate. Masa mare a cilindrului disipează în mod corespunzător căldura, astfel încât compresorul să nu se supraîncălzească în timpul funcționării.

Toate conductele de intrare și de ieșire sunt fabricate din cupru, ceea ce asigură disiparea corespunzătoare a căldurii.

Utilizare versatilă și securitate

Compresorul PM-KO-50T de la marca poloneză POWERMAT este un dispozitiv destinat vopsirii (elemente / suprafețe mai mici), suflare, pompare, curățare și activități similare. Avantajele valoroase ale compresoarelor noastre sunt costurile de operare reduse, multitasking, precizia și cultura de lucru ridicată.

Regulator de presiune

Dispozitivul are 2 ieșiri pe conectorii rapizi standardizați „EURO”, una dintre acestea fiind reglată cu ajutorul unui reductor integrat care arată presiunea de lucru pe manometru. A doua ieșire dă presiune completă din rezervor, apoi manometrul arată presiunea curentă din rezervor.

Supapă de siguranță și presostat

Comutatorul de presiune este setat la o presiune maximă de 8 bar, când presiunea din rezervor atinge această valoare, compresorul se oprește, reactivarea are loc atunci când presiunea din rezervor scade sub 6 bar.

Siguranța în cazul defecțiunii / blocării presostatorului este asigurată de o supapă de siguranță certificată. Ceea ce va funcționa dacă se depășește presiunea sigură în rezervor, scăzând excesul, dacă este necesar.

Calitatea manoperei

Rezervorul compresorului este zincat pe interior și exterior. Cilindrul este echipat cu o supapă de scurgere pentru a scurge apa acumulată, care o protejează împotriva coroziunii.

mobilitate

Mobilitatea dispozitivului este asigurată de roți confecționate dintr -un material rezistent termic, acoperit cu acoperire din cauciuc rezistent la abraziune.

Un mâner de transport suplimentar face ușor deplasarea compresorului în zona de lucru.

Expediere sigură pe dispozitiv

Uleiul de compresor în timpul transportului în poziție greșită poate ieși prin filtrele de aer, care în multe cazuri provoacă probleme cu funcționarea corectă a acestuia. Avem grijă de clienții noștri și de echipamentele acestora, motiv pentru care compresoarele pe care le comercializăm nu sunt inundate cu ulei, ceea ce îi protejează în timpul transportului.

Uleiul este livrat într-o sticlă separată, într-o cantitate adecvată măsurată pentru prima aplicare.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Top