Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Covoare Lana
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : Ron700.00 (Fix)
Tipul Anuntului : Vand
Data : septembrie 1, 2020
Stare : Folosit
Garantie : Fara Garantie
Locatia : Bucuresti, Sectorul 6

Alegerea covorului se face, de regula, dupa criterii de ordin estetic. Insa materialul din este fabricat covorul este in primul rand „responsabil” de rezistenta acestuia in timp, de efectele benefice asupra casei cat si de intretinerea usoara si a rezistentei in timp. Pentru inceput, mentionam ca recomandam colectia de covoare din fibre naturale sau artificiale .

TIPURI DE FIBRE

Se disting doua tipuri de covoare: covoarele confectionate din fibre naturale si covoarele fabricate din fibre sintetice. Covoarele tesute cu materiale naturale (lana, matase, bambus) ofera calitati foarte interesante. Covoarele din lana si matase sunt foarte rezistente, de aceea sunt perfecte pentru familii numeroase sau pentru zone de trecere. Covoarele sintetice au efect antialergic, pot fi imprimate intr-o varietate de culori si imagini, iar unele dintre ele intrec rezistenta la uzura ca in cazul celor naturale. Si sunt si mai ieftine.

COVOARELE DIN FIBRE NATURALE

Covoarele realizate din fibre naturale nu sunt chiar ieftine, fiind mai scumpe decat omoloagele lor fabricate din fibre artificiale, insa asigura sanatatea familiei. Materialele naturale, cum ar fi lana, iuta, rafia, sisalul, pielea sunt antialergice, adica nu retin praful si nu degaja energie electrostatica.

Covoarele din lana au prezentat mereu un interes ridicat si pe buna dreptate: lana este durabila si rezistenta la rupere, dar prezinta dezavantajul ca petele se scot greu.

Covoarele din lana isi pastreaza aspectul timp indelungat

Covoarele din lana isi pastreaza aspectul timp indelungat

Covoarele din lana isi pastreaza aspectul timp indelungat, in comparatie cu alte covoare sintetice. Au, de asemenea proprietati naturale de a rezista in fata petelor, pentru ca firele sunt acoperite cu o membrana subtire, care ajuta la prevenirea penetrarii apei in firele de lana. Asta ajuta si la pastrarea aspectului sau. Covoarele din lana rezista la foc si asta este una din proprietatile natural ale lanii. Pentru ca lana contine proteine si umezeala din abundenta, poate actiona ca un produs care se stinge singur.

Covor fabricat din bumbac si iuta

Covor fabricat din bumbac si iuta

Pe langa aceste avantaje, covoarele din lana au si alte beneficii pentru sanatatea noastra, nu sunt toxice, nu provoaca alergii, nu favorizeaza dezvoltarea bacteriilor, minimizeaza electricitatea statica datorita faptului ca contin o cantitate mai mare de apa decat alte materiale, pot preveni contaminarea cu bacteria, datorita nitrogenului si oxidului de sulf pe care il contin, permit o buna aerisire a camerei si, de asemenea reglarea temperaturii in camera datorita aerului din fibra. Toti acesti factori dovedesc ca aceste covoare din lana sunt cele mai bune si vor fi intotdeauna, sunt biodegradabile si pot fi folosite in orice camera si se pot curata foarte usor chiar si acasa.

COVOARELE DIN MATERIALE SINTETICE

Fibrele sintetice utilizate de obicei pentru fabricarea covoarelor sunt: polipropilena , poliesterul sau poliamida. Avantajul lor principal este pretul, mult mai scazut fata de cel al covoarelor naturale, dar si avantajul ca nu sustin viata bacteriana.

Din ce material ar trebui sa fie confectionat covorul Covoare naturale sau artificiale lana, iuta sisal sau nylon

Din ce material ar trebui sa fie confectionat covorul Covoare naturale sau artificiale lana, iuta sisal sau nylon

Covoarele tesute din poliester si polipropilena. Covoarele din fibre artificiale (poliester, polipropilena) se intretin usor, rezista la uzura si sunt avantajoase ca pret. Sunt recomandate in incaperi ca livingul sau camera copilului, deoarece fac fata abuzurilor la care sunt supuse. Poliesterul – este foarte moale, disponibil intr-o varietate de culori si asociat in general cu incaperile luxoase. Cu toate acestea, este mai greu de curatat si nu este la fel de durabil precum covorul din nylon. Olefinul (polipropilena) este o alternativa accesibila ca pret, dar un covor realizat dintr-un astfel de material se deterioreaza destul de repede, avand tendinta de a se aplatiza.

Produse cu factura.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 


marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top