63.00 Ron

 (Negociabil)

Descriere

Tipul anunțului : Vand
Data : septembrie 20, 2021
Condiție : Nou
Garanție : Cu Garantie
Locație : Bucuresti

Tretinoina (denumiri de marcă RetinA) este un derivat al vitaminei A și este tratamentul la alegere pentru acneea comedonală, precum și pentru punctele albe și punctele negre. Funcționează prin creșterea cifrei a celulelor pielii, ceea ce promovează extruzarea materialului conectat în folicul. De asemenea, previne formarea de noi comedoane. Tretinoina este singurul medicament de actualitate dovedit că îmbunătățește aspectul ridurilor.

Cum funcționează retinA?

Efectul creșterii celulelor pielii poate fi iritarea și cojirea. Din acest motiv, mulți oameni încetează să utilizeze RetinA după câteva zile sau săptămâni – și apoi cred că nu a funcționat. Este important să ne dăm seama că RetinA este foarte eficientă pentru punctele albe și punctele negre, dar poate dura șase-nouă săptămâni pentru a observa o diferență notabilă în acnee. Și este nevoie de cel puțin șase luni pentru a vedea o diferență vizibilă a ridurilor. De fapt, cel mai bun beneficiu este observat dacă RetinA este utilizat cel puțin un an.

Cum se utilizează Crema cu Tretinoină?

Dacă vă întrebați cum să folosiți crema de tretinoină, iată câteva recomandări care vă ajută să vă asigurați că veți obține toate beneficiile.

Aplicați RetinA într-un strat subțire noaptea. O cantitate mică merge mult.

Dimineața, spălați-vă fața cu un scrub facial ușor sau cu un prosop umed. Acest lucru va ajuta la reducerea cojirii vizibile.

După spălare, aplicați o hidratantă pe bază de apă. Crema hidratantă va face efectul de uscare a medicamentului mai tolerabil.

Dacă în timpul zilei se produce cojirea, folosiți o cârpă pentru a o îndepărta și aplica mai multă crema hidratantă sau aplicați hidratant.

Încercați să utilizați un produs hidratant care conține și o protecție solară. Dacă nu, aplicați protecție solară oricând sunteți la soare – chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, tretinoina te face mai susceptibil la arsuri solare.

Când începeți să utilizați RetinA, aplicați-o în fiecare seară sau în fiecare a treia noapte. Efectele secundare de cojire și iritare sunt de obicei cele mai grave în primele două săptămâni de aplicare. Pe măsură ce pielea se adaptează la medicament, îl puteți aplica mai frecvent.

Dacă observați o creștere a iritației sau cojirii, este bine să faceți o pauză pentru câteva zile. Pur și simplu nu încetați să folosiți medicația complet fără să vă adresați furnizorului de servicii medicale!

Efecte secundare comune

Dacă aveți pielea sensibilă, efectele secundare comune ale RetinA includ:

Piele roșie, umflată, umflată sau crustă

Arsură, căldură, înțepături, furnicături, mâncărime, uscăciune, coji sau iritație în cazul în care se aplică medicamentul

Modificări ale culorii pielii (mai închise sau mai deschise)

Spuneți medicului dumneavoastră dacă aveți oricare dintre aceste reacții adverse. Este posibil să fie necesar să întrerupeți utilizarea deoarece RetinA nu trebuie utilizat pe pielea spartă.

Riscuri asociate

După cum am menționat anterior, tretinoina te face mai susceptibil la arsuri solare. Dacă obțineți arsuri solare, nu utilizați medicația pe pielea arsă de soare. Așteptați aca pielea voastră să se recupereze complet de la ars înainte de a o folosi din nou.

În plus, RetinA poate interacționa negativ cu alte medicamente topice, în special cu cele care conțin sulf, resorcinol sau acid salicilic. Pentru a preveni interacțiunile periculoase, asigurați-vă că spuneți medicului dumneavoastră despre toate medicamentele – topice și orale, fără recepție și prescripție medicală – pe care le utilizați.

Există, de asemenea, un anumit risc în utilizarea RetinA în timpul sarcinii; prin urmare, trebuie utilizat în timpul sarcinii numai dacă beneficiul potențial justifică riscul potențial pentru făt. În mod similar, trebuie luată prudență atunci când se utilizează RetinA în timpul alăptării. Așadar, discutați cu medicul dumneavoastră despre cum să utilizați medicația dacă vă gândiți să rămâneți gravidă, dacă sunteți gravidă sau dacă alăptați.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 

Locație

Bucuresti
Scrieți o recenzie
Sfaturi utile sa evitati eventualele probleme care pot aparea
  1. Folositi o locatie sigura pentru a va intalni cu vanzatorul .
  2. Evitati tranzactiile cu bani cash , daca aveti suspiciuni .
  3. Nu credeti in chilipiruri . Sansele sa fiti inselat sunt foarte mari .
  4. Nu trimiteti bani in avans fara sa primiti produsele dorite din anunturi .
Top