Responsabilitati:
– Planifica activitatea de productie in sectiile de fabricatie in functie de planul de productie stabilit, pentru a asigura realizarea integrala a indicatorilor cantitativi si calitativi stabiliti;
– Organizeaza si coordoneaza introducerea in fabricatie a produselor noi si raspunde de asigurarea parametrilor prevazuti in documentatie;
– Aproba instructiunile tehnologice pentru fiecare faza de productie, atat la implementarea, cat si la modificarea lor, si asigura adaptarea corespunzatoare a tehnologiei la variatiile si specificul materiei prime utilizate
– Coordoneaza si asigura desfasurarea ritmica a procesului de productie, urmarind realizarea productieiin conformitate cu planul cerut de vanzari
– Estimeaza resursele umane, echipamentele, utilajele, materiile prime/auxiliare necesare in vederea realizarii planului de comenzi
Cerinte:
– Studii superioare tehnice, economice, de specialitate
– Cunostine operare PC
– Experienta in domeniul alimentar
Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .