Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Imagine Profil

Sunati Sa Aflati Pretul

Fonduri Europene Galati |Consultanta Accesare + Implementare Finantari

  • Fonduri Europene Galati |Consultanta Accesare + Implementare Finantari
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : Sunati Sa Aflati Pretul
Tipul Anuntului : Serviciu
Data : iunie 10, 2020
Stare : Nou
Garantie : Fara Garantie
Locatia : Galati, judet Galati

Pentru ca nici un Plan de afaceri nu se scrie singur, nici un “ghid complet” oricât de detaliat ar fi nu îți face proiecțiile financiare, bugetul, achizițiile, raportările sau notele financiar-contabile iar răspunsurile corecte și complete nu se găsesc la cei care fac mișto pe Facebook sau la birocrații care îți trântesc telefonul în nas, asa că mai bine

Alege sa lucrezi cu un Consultant cu experienta!

Oferim de peste 20 de ani Servicii Complete de Consultana in Management si Afaceri, Asistenta si Consultanta de Specialitate pentru Accesarea de Finanțări Nerambursabile si implementare de proiecte finanțate din Fonduri Europene, Fonduri Guvernamentale sau alte tipuri de Grant-uri. 

Contacteaza-ne acum la 0 722 409 556 ( Galati / Regiunea Sud-Est ) sau 0720 23 95 23 ( Bucuresti / National ) pentru mai multe detalii! 

Finanțări Nerambursabile pentru dezvoltarea sau extinderea unei afaceri prin intermediul programelor guvernamentale sau europene destinate Întreprinderilor. 

( sunt disponibile finanțări începând de la 25.000 si pana la 1 milion de euro in funcție de gradul de dezvoltare a afacerii existente)

Programul Operațional Regional 2.2. (POR 2.2.) | 

Regiunile eligibile sunt Sud-Est, Sud Muntenia si Sud-Vest Oltenia.

Pentru mediul urban (inclusiv sate apartinatoare de orase) pot aplica IMM-uri, pentru mediul rural doar întreprinderile mijlocii.

Sud-Muntenia: Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași,

Sud-Est: Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea.

Sud-Vest Oltenia: Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea.

Conditii de eligibilitate:

– minim 3 angajati ca numar mediu pe 2019

– profit din exploatare in 2019

— Comerț si Servicii. Puteți accesa pana la 250.000 lei pentru achizitia de: 

– utilaje,

– echipamente,

– software,

– mobilier,

– autoutilitara.

Conditii eligibilitate:

– minim 3 angajati ca numar mediu pe 2019 (asigura punctaj)

– profit din exploatare in 2019

— Microindustrializare. Puteti accesa pana la 450.000 lei pentru achizitia de: 

– utilaje,

– echipamente,

– software,

– mobilier,

– autoutilitara.

Conditii:

– minim 2 angajați la momentul depunerii

– firma cu profit pe 2019

– capitalurile firmei sa nu fie pe minus

Nota: Pot depune IMM-urile din categoria intreprinderi mici si mijlocii, din toate regiunile tarii, cu exceptia Bucuresti-Ilfov, unde pot depune si microintreprinderile.

— Tipuri de finantari: 

1. Finantari Nerabursabile pentru Inceperea unei Afaceri ( Startup ) 

– StartUp Rural 

– StartUp Student

– StartUp Diaspora

– StartUp Restart

– Startup Nation*

*relansare încă incerta pentru 2020

Programul Startup Nation 

– Ofera pana la 200.000 RON pentru societatile înființate dupa 30 ianuarie 2017 ( inclusiv cele care se înființează acum! )

– 100% Nerambursabil !

– Nu este ceruta contributie din partea beneficiarilor,

– TVA-ul nedeductibil este o cheltuiala eligibila.

Important ! 

– Suma oferita de stat este de apoximativ 42.000 de euro, din care 3000 sunt destinati cheltuielilor administrative ( inclusiv consultanta ), iar pentru obtinerea finantarii firma trebuie sa creeze si sa mentina 24 de luni minim un nou loc de munca.

* Pentru a atrage banii nerambursabili oferiti si a desfasura fara probleme proiectul aveti nevoie de o suma de aproximativ 3000 de Euro conform tuturor estimarilor noastre. Daca nu dispuneti de acesti bani in momentul inscrierii in program riscati sa intrati in anumite blocaje iar firma dvs. sa acumuleze datorii. 

Consultați-vă neapărat cu un specialist înainte de a aplica! 

Oferta consultanta Startup Nation 2020: 

– Tarif consultanta standard ~ 4% raportat Valoare finantare

– Plata in 2 transe – Avans la semnarea contractului, iar diferența dupa câștigarea finanțării (Avansul Nu este returnabil – la fel ca si timpul nostru)

– Câștigul este Garantat exclusiv pe baza grilei de evaluare pe care v-o prezentam inca de la prima intalnire/discutie si implicit de ceea ce va asumati dvs. in planul de afaceri – respectiv numarul de noi locuri de munca create si ponderea investițiilor in echipamente tehnologice

Pentru serviciile de consultanta 

– Avans necesar: 1,5% Valoare proiect

[*posibil tarif suplimentar de UGENTA daca termenul limita este sub 5 zile!]

– Toate cheltuielile vor fi decontate ulterior in proiect – 

!!BONUS: 

~ aveti trei avantaje importante de care puteti beneficia daca veti lucra cu noi:

1. Asistenta gratuita pentru alegerea afacerii si infiintarea corecta a societatii astfel incat sa aveti garantia obtinerea punctajului maxim pentru castigarea banilor;

2. Contabilitate gratuita pe perioada de pana la semnarea contractului de finantare si obtinerea fondurilor ( procesul de evaluare estimam sa dureze aprox 3 luni )

3. Acces la o baza de furnizori de incredere cu care sa puteti lucra fara probleme

—  Alte finantari: 

2. Finantari Nerabursabile pentru Organizatii Non-Guvernamentale si mediul Universitar – in special Grant-uri pentru Asociatii, Fundatii sau Grupuri de Initiativa Locala; 

4. Finantari Nerabursabile pentru Mediul Rural: 

Daca aveti in vedere:

– Submasura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, inclusiv ITI ( 50.000 Euro cu 10% contributie proprie / Posibil ca suma sa se mareasca pana la 100.000 Euro ) 

*Aprilie 2020 – posibila data pentru depunerea dosarelor

– Submasura 4.2 „Sprijin pentru investiții in procesarea/marketingul produselor agricole” 

– Investiții în exploatații agricole

– Prelucrarea produselor agricole

– Dezvoltarea fermelor mici

– Crearea si dezvoltarea de activitati neagricole;

5. Implementare proiecte ( inclusiv Startup Nation ) 

Daca aveti deja un proiect aprobat sau in desfasurare si doriti ca implementarea sa fie facuta impreuna cu o echipa de profesionisti va oferim asistenta si consultanta in:

– managementul proiectului;

– deconturi, raportari, proceduri de achizitii publice,

– servicii financiar contabile sau alte activitati eligibile

Oferim de asemenea asistenta si consultanta pentru identificarea celei mai potrivite linii de finantare pentru cerintele dvs., intocmirea corecta si completa a documentatei pentru accesarea fondurilor precum si pe tot parcursul implementarii proiectelor. 

Serviciile de asistenta si consultanta pe care le oferim constau in identificare si indrumarea catre cea mai avantajoasa sau accesibila linie de finantare, asistenta pentru intocmirea completa si corecta a documentatiei de proiect, precum si asistenta pe tot parcusul desfasurarii proiectului incepand de la semnarea contractului cu noi ca si consultant pana la finalizarea tuturor procedurilor ce tin de dvs. ca beneficiar al finantarii, inclusiv asistenta in relatia cu autoritatile si finantatorul. 

Pentru a colabora cu noi: 

1. Avem o discutie preliminara pentru a discuta principalele aspecte particulare ale planului de afaceri sau proiectului dvs. pentru a face o analiza privind fezabilitatea acestuia si oportunitatile de care puteti beneficia in prezent. Putem comunica si telefonic / via Skype si va garantam intreaga noastra confidentialitate cu privire la toate aspectele particulare ale afacerii dvs. 

– Onorariul pentru acest serviciu initial este 150 RON/ora.

– Onorariul final pentru intreg pachetul de servicii de asistenta si consultanta se situeaza intre 5% si 10% (*pentru proiectele ce includ constructii) din valoarea totala a finantarii

2. In functie de analiza preliminara urmeaza sa primiti o oferta completa si personalizata cu etapele si pasii de urmat pentru obtinerea finantarii impreuna cu serviciile pe care vi le putem oferi pentru a veni in sprijinul dvs. 

3. Daca in urma ofertei prezentate contractati serviciile noastre de asistenta si consultanta pentru accesarea programelor nerambursabile, onorariul initial se va deduce din avansul initial de 1% sau ulterior din onorariul total pentru serviciile de consultanta aferent proiectului pentru care obtineti finantarea. 

Important! 

Consultanta este singura cheltuiala eligibila ce poate fi contractata in avans inainte de inceperea unui proiect finantat din fonduri nerambursabile! Serviciile de consultanta sunt finantate nerambursabil in aceeasi masura ca si celelalte cheltuieli eligibile. 

Pentru a depune in timp util un proiect spre finantare trebuie sa aveti intocmite deja atat planul de afaceri/devizul investitiei cat si toate celelalte documente justificative care sa ateste atat eligibilitatea dvs. ca si solicitant cat si a proiectului. 

Va recomandam sa apelati din timp la serviciile noastre pentru a nu ajunge in situatia de a nu putea depune un proiect eligibil si cu sanse mari de succes din lipsa de timp. 

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la nr. de tel: 722409556 sau 720239523 

Facebook: Consultanta Fonduri Europene & Finantari Nerambursabile 

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top