Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Imagine Profil

Sunati Sa Aflati Pretul

FOTO – VIDEO, Filmari, fotografii / sonorizari, fotograf, cameraman

  • FOTO – VIDEO, Filmari, fotografii / sonorizari, fotograf, cameraman
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : Sunati Sa Aflati Pretul
Tipul Anuntului : Serviciu
Data : mai 25, 2020
Stare : Nou
Garantie : Fara Garantie
Locatia : Botosani, judet Botosani

Oferim servicii profesionale de sonorizari, filmari si servicii precum: nunti, cumetrii, botezuri, banchete, majorate, petreceri private etc. Dorim sa oferim calitate inainte de cantitate la preturi atat accesibile cat si negociabile, in functie de dorintele potentialului client.

Pentru cei care sunt la inceput de drum in organizarea unui eveniment va putem oferi indrumare in alegerea celor mai bune servicii aflate in prezent pe piata. 

Va punem la dispozitie cameraman si fotograf pe toata durata evenimentului: gatit, stare civila, biserica, sedinta foto, sala.

Materialele sunt livrate ulterior in format digital, pe dvd- uri personalizate, coperti, carcase. La cerere va putem oferi si printuri sub pretul pietei, tablouri, rame, albume foto sau photobook. 

Deasemenea la dispozitia dvs. DJ, MC, PM sau chiar FORMATIE DE NUNTA cu o discografie de peste 10. 000 de titluri, toate genurile de muzica, si in plus masini de baloane, lumini disco, lasere, gheata carbonica etc 

Pentru cei care vor sa faca o surpriza placuta invitatilor, va putem pune la dispozitie o formatie de dansatori de muzica populara profesionisti si cu prezenta constanta la astfel de evenimente. 

Sa nu uitam de porumbei, invitatii de nunta, pahare personalizate, butoni, marturii, arcada, piloni ori covorul rosu ce nu trebuie sa lipseasca din cadrul evenimentului dvs. 

www.facebook.com/MediaFloProduction

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Top