Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Găzduire web – shared, vps și servere dedicate
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Tipul Anuntului : Vand
Data : noiembrie 17, 2021
Stare : Nou
Garantie : Cu Garantie
Locatia : Str. Toamnei, Ciorogârla, Jud. Ilfov

Îți dorești să găsești o companie care să îți ofere servicii de înregistrare domenii, dar totodată ai nevoie și de un hosting calitativ, care te-ar ajuta să începi aventura proiectului tău în mediul online? Nu-ți face griji, cu Megahost e simplu să ai găzduirea de domeniu potrivită. Este suficient să alegi tariful dorit și site-ul tău va deveni accesibil pentru toți utilizatorii din lume.

Punem la dispoziția ta toate tipurile de găzduire web – shared, vps și servere dedicate. Te întrebi cât va trebui să achiți? Pachetul minim este doar 0.99 euro, lunar, iar în schimb vei beneficia de suficiente resurse pentru o activitate bună și sigură – 1 GB memorie SSD, trafic necontorizat, un domeniu și un subdomeniu și capacitate de prelucrare a 50 de mailuri pe oră. Totodată, toate pachetele includ asistență tehnică amabilă și calificată, mereu dispoziția ta, plus Backup Profesional Zilnic JetBackup gratuit, realizat de specialişti în domeniu.

Megahost – timpul pentru hosting cu performanțe înalte, la prețuri avantajoase. Pentru mai multe informații și detalii contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/inregistrare-domeniu.php

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 


marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Top