Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Imagine Profil
52,000.00 € (Negociabil)

Imobil 2 camere 48mp, Stil Scandinav Superb – Merită Văzut! Militari Residence (Sector 6)

  • Imobil 2 camere 48mp, Stil Scandinav Superb – Merită Văzut! Militari Residence (Sector 6)
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : 52,000.00 € (Negociabil)
Tipul Anuntului : Vand
Data : septembrie 1, 2021
Stare : Nou
Locatia : Militari Residence

Apartament de 2 camere confort 1 cu bucatarie open space, compartimentare stil decomandat, de vânzare de către proprietar la periferia Bucureștiului (200m de la delimitarea Bucureștiului) într-o zonă bine dezvoltată, cu o mulțime de magazine, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Carrefour, Kaufland etc.), alimentare, restaurante, cafenele , și chiar un mall mare în apropiere. Stație de autobuz la 50 m de locație. Linii directe (178, 138 si 278) către Gara de Nord, Piața Universității (centrul istoric al Bucureștiului), Eroilor, Cismigiu, Sala Palatului, Pta Romana. 30-45 minute cu autobuzul.

Aproape de stația de metrou Preciziei , care este ușor accesibilă cu autobuzul (a 3-a stație de la locație). 5-10 minute

Cartierul (Militari Residence) oferă, de asemenea, grădiniță privată, clinică stomatologică, spital, farmacii, salon de masaj, piscină, sală de sport, salon de cosmetică etc.Este un loc perfect pentru a locui sau pentru a considera o destinație de vacanță. La intrarea in cartier se afla McDonalds, Starbucks, KFC, Metro, Brico Depot si Mega Mall-ul Auchan Militari.

Internet de mare viteză disponibil în toate zonele și în apartament.

Compartimentarea stil decomandat (exista un hol lung din care se face accesul către fiecare camera) ofera un plus de intimitate si exista usa atat ptr dormitor cat si ptr sufragerie. (Cu usile inchise nu se aud zgomotele dintr-o camera in alta). Camerele sunt mari 23,2m2 sufrageria, 11,2m2 dormitorul, 6m2 baia si 7,35m2 holul.

Apartamentul este complet renovat, complet mobilat și dotat cu combina frigorifica , plită Ikea, cuptor Gorenje cu autocuratare, hota Hansa, masina de spalat Whirlpool etc. 2 dressinguri , 1 de 4m pe hol și 1 în dormitor. 2 canapele extensibile (1 piele naturală și 1 catifea) în living și 1 pat king-size (160cm) în dormitor. 2 televizoare inteligente 4k UHD (1 Horizon cu asistent Google și 1 LG cu asistent Apple). Cadă nouă. Cost foarte scăzut al energiei electrice datorită becurilor Ikea economice. Încălzire cu centrală termica individuală . Toate electrocasnicele si electronicele au mai putin de 1 an si sunt inca in garantie.

Locuința e racordată la toate utilitățile necesare: apă potabilă, canalizare, gaz și electricitate.

Contractele de energie electrică / gaz sunt evaluate individual în funcție de consumul dvs. Consumul de apă este, de asemenea, plătit individual la intretinere care nu depaseste 130-140 ron lunar.

Apartamentul este clasificat ca nivel de energie de clasa A, la fel ca întregul complex.

Amplasamentul este la ultimul etaj / mansardă (etajul 8) și există un pod de aproximativ 3m înălțime deasupra apartamentului. Este o mansarda inalta cu inaltimea tavanului de 2,4 m si o panta ce coboara pana la 1,72m . Aproximativ 80% tavanul este inalt si plat ceea ce face ca intreaga suprafata sa fie utila. Acoperișul este în stare perfectă. Ferestre Velux cu geam termopan cu 3 poziții de deschidere (numai fluxul de aer, protecție împotriva ploii și deschidere completă). Clădirea este nou construită, în 2018, are 2 lifturi și acces ușor pentru persoanele cu dizabilități (există platformă pentru scaune cu rotile). Este foarte liniștit ptr o mansarda.

Accesul in parcare cu automobilul se face prin cod/cartela, la intrare fiind instalata o bariera.

La parterul clădirii aveți farmacie, supermarket Mega Image, frizerie, restaurant (pizzerie) italian.

Costul lunar dacă este locuit de 2 persoane (intretinerea + energie + internet) este de aproximativ 50-60 euro, dacă este gol costă 20-30 euro.

Proprietar direct mă puteți contacta la: +40736561818 sau +40741489595.

Pret ușor negociabil.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top