Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Închideri laterale pentru terase, de la Sun Leader
  • Închideri laterale pentru terase, de la Sun Leader
  • Închideri laterale pentru terase, de la Sun Leader
  • Închideri laterale pentru terase, de la Sun Leader
  • Închideri laterale pentru terase, de la Sun Leader
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Tipul Anuntului : Vand
Data : iulie 22, 2021
Stare : Nou
Garantie : Cu Garantie
Locatia : Institutului nr 10

Cauți să închizi terasa pe părțile laterale, dar nu știi la ce variante să apelezi? Apelează-ne pe noi și vom găsi împreună soluția cea mai potrivită! Pentru că ne dorim acoperirea tuturor serviciilor în materie de amenajare/accesorizarea spațiului creat de tine, venim în întâmpinarea ta cu o varietate de produse care nu doar că vor asigura confortul spațiului creat, ci îi va conferi un aspect profesionist, unic și finit.

Echipa Sun Leader îți oferă o gamă variată de închideri pentru terase acoperite, printre care și sisteme din sticlă sau sisteme de umbrire, alături de care obții protecția necesară, confortul și intimitatea mult dorite.

Cum să închizi cu sticlă o terasă?

Te asistăm cu montaj pentru sistemele noastre din sticlă pentru terase, dacă vrei să ai o terasă All Seasons pregătită pentru orice anotimp. Oferim instalare sisteme de sticlă în toată țara, cu sticlă de calitate de la producători renumiți precum Winlux.

Mai multe detalii despre sticla Sliding, glisantă, culisantă sau ghilotină, pe site-ul nostru, la secțiunea de Accesorii – Închideri din sticlă: https://www.pergole-retractabile.ro/accesorii/inchideri-din-sticla

Cum să ai umbră pe terasă?

Dacă îți dorești mai multă protecție laterală pe terasa ta, poți opta oricând pentru montajul unor sisteme de umbrire de tip Zipscreen. Sistemele cu plasă Zip automate sau material black-out oferă confort și protejează terasa de razele UV puternice.

Unul din beneficiile acestor sisteme de umbrire il reprezinta tocmai materialul textil din care sunt create, acesta fiind perforat reducand astfel din intesitatea razelor de soare. Acest sistem de umbrire protejeaza spatiul interior de orice neplacere cauzata de vremea exterioara.

Sistemul ZIPSCREEN se poate monta ca laturi protectoare pentru pergole sau foisoare dar si in exteriorul ferestrelor, dedicat fatadelor.Asemeni tuturor sistemelor de umbrire concepute pentru a te proteja de razele fierbinti ale soarelui, si sistemul de umbrire pentru exterior ZIP realizeaza cu succes acest lucru.

Diferenta dintre sistemele clasice si cel oferit de noi este reprezentata de calitatea net superioara a materialului din care este alcatuit, permitand cu usurinta circularea aerului, dar oprind ciclul patrunderii caldurii inauntrul spatiului, excluzandu-se astfel crearea efectului de sera. Mai multe detalii despre acest produs gasiti in linkul urmator: https://www.pergole-retractabile.ro/accesorii/umbrire-tip-zip.

Solicită și tu o ofertă de preț pentru umbrire sau închidere terase, de la echipa specializată Sun Leader!

Sun Leader, partenerul tau in amenajarea terasei! 

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Top