Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Jucarie interactiva hamster vorbitor Maro
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : Ron60.00 (Fix)
Tipul Anuntului : Vand
Data : iunie 25, 2020
Stare : Nou
Garantie : Fara Garantie
Locatia : Cluj-Napoca, judet Cluj

Cea mai distractiva jucarie pentru micutul tau!

Pe masura ce cresc, copilasii au necesitati diferite, isi schimba masura la hainute, isi schimba alimentatia. Un lucru este insa constant: Joaca! 

Joaca este calea naturala prin care toti copiii invata. Jocul ii face pe micuti activi si atenti. Le stimuleaza simturile, le incita curiozitatea si le da increderea in sine sa descopere lumea din jur. In plus, joaca pregateste baza pentru invataturile viitoare. Atunci cand se joaca, un copil se dezvolta din punct de vedere social, emotional, cognitiv si fizic. 

El va spune dupa tine, pe o voce pitigaiata si extrem de caraghioasa exact ceea ce ai spus tu! 

Chatimal are efect distractiv garantat!

Adulti sau copii, Oscar va va face pe toti sa izbucniti in ras!

Jucariile vorbitoare sunt un prieten de nadejde. Pe langa faptul ca il va provoca pe copilul tau sa spuna cele mai trasnite lucruri, il va ajuta sa-si dezvolte limbajul, vocabularul, gandirea si creativitatea! Repetand intocmai spusele copilului, jucaria vorbitoare este un prilej educativ de exersare a rostirii, a cautarii cuvintelor potrivite, a observarii feedback-ului direct pe care spusele noastre il au in auzul sau perceptia celor din jur. Jucaria vorbitoare nu repeta doar vorbele, ci si pupicurile. Si, pentru ca in cel mai scurt timp va deveni jucaria preferata a micutului tau, care il va coplesi cu sarutari, si el, la randul lui va sti sa intoarca aceeasi afectiune. Acest lucru, distractiv si totodata extrem de serios, il va incuraja pe copil sa isi exprime emotivitatea, fapt ce va avea repercusiuni pozitive asupra dezvoltarii sale, ca individualitate si personalitate deplina. 

Aceasta jucarie nu este doar distractiva, ci si deosebit de educativa, starnind curiozitatea si amuzamentul copilului tau. 

Caracteristici: 

– Dimensiuni: aprox. 15 cm, 200 grame;

– 3 baterii RO3 AAA 1.5 V, (nu sunt incluse in pachet)

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top