Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Imagine Profil
25.00 € (Fix)

Mezoterapie fără ace cu fiolă la alegere plus masaj și mască hidratantă

  • Mezoterapie fără ace cu fiolă la alegere plus masaj și mască hidratantă
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : 25.00 € (Fix)
Tipul Anuntului : Serviciu
Data : august 13, 2021
Stare : Nou
Garantie : Cu Garantie
Locatia : Bulgaria, Sofia, str. Oborishte 86

Pielea feței are nevoie de hrană. Întinerirea cu mezoterapie oferă o hidratare incredibilă, prospețime, strălucire și efect de ridicare. Activează mecanismele regenerative ale pielii.

Principalele cauze ale îmbătrânirii sunt deshidratarea și ptoza gravitațională (pielea lăsată). Dar unele probleme cosmetice ale feței nu pot fi rezolvate doar cu produse cosmetice sau masaj, deoarece cauza apariției lor nu se află pe suprafața pielii, ci în interiorul acesteia. Întinerirea feței este eficientă dacă se aplică și țesutului subcutanat. Acest lucru poate fi realizat în Pretty Lab printr-o procedură exclusivă Mezoterapie fără ace cu fiole – un concentrat unic pentru îngrijire intensivă pentru hidratarea completă și pe termen lung a pielii în profunzime, refacerea țesutului conjunctiv, reducerea ridurilor, activarea sintezei de colagen și elastină . Procedura este complet nedureroasă și sigură și se aplică cu succes complet pe toate tipurile de piele. Scopul său principal este de a asigura trecerea fără obstacole a unor ingrediente active importante care îmbunătățesc procesele fiziologice în piele în profunzime.

Procedura include:

• Terapie cu ultrasunete – pregătirea pielii pentru mezoterapie fără ac. Începe cu el – ajută la deschiderea porilor, astfel încât substanțele active să poată pătrunde exact acolo unde sunt necesare. Folosind frecvența de 1MHz și 3MHz, celulele sunt stimulate în profunzime. Acest lucru ajută circulația sângelui în capilare, crește imunitatea țesutului limfatic, îmbunătățește metabolismul, revigorează celulele.

• Mezoterapie fără ace – introduce ingrediente active adânc în piele. Aplicarea substanțelor active prin mezoterapie este de zeci de ori mai eficientă decât aplicarea obișnuită (de exemplu, când îți pui cremă pe față și o freci cu mâinile). Tehnologia a primit Premiul Nobel în 2007. Crește permeabilitatea țesuturilor pielii, dispersează moleculele serului care transmit substanțe speciale în derm, are o funcție absorbantă, dizolvă grăsimile, albeste pielea, îndepărtează ridurile, întinerește pielea și susține metabolismul, circulația limfatică și circulația sângelui.

• Conturul ochilor este tratat cu vârfuri BIO pentru un efect de ridicare (dacă este necesar).

• Capul crio (capul de răcire) – aplicat ca o procedură finală. Crioterapia ajută porii să se închidă cât mai mult posibil, astfel încât substanțele active să rămână în epidermă. Crioterapia ajută și controlează de asemenea grăsimea, previne contaminarea și conferă o recuperare completă a pielii.

Promoția este valabilă prin pre-rezervarea unei întâlniri. Puteți obține mai multe informații pe numărul de telefon indicat și pe https://prettylab.bg/mezoterapia Pretty Lab (Sofia, str. Oborishte 86, lângă SERDIKA MALL) +359 885108502 Vă așteptăm!  

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Top