Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Imagine Profil

€2,000.00 (Fix)

Ocazie! Persoana fizica Schimb Apartament deosebit lux Pacurari Copou

  • Ocazie! Persoana fizica Schimb Apartament deosebit lux Pacurari Copou
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : €2,000.00 (Fix)
Tipul Anuntului : Schimb
Data : august 17, 2020
Stare : Folosit
Garantie : Fara Garantie
Locatia : Iasi, judet Iasi

Ținând cont de contextul pandemic actual, ca familie si persoane încercăm să fim responsabili, să ne protejăm pe noi și totodată pe cei din jurul nostru. Ca atare apartamentul nostru beneficiază de facilitatea vizionării online, pentru cumparatorii seriosi putem pune la dispozitie o galerie foto consistentă.

Așadar, în cazul clar în care imobilul se pretează in mod evident interesului Dvs. imobiliar putem programa și o vizionare clasică.

Apartamentul ofertat se află în inima cartierului Pacurari cu acces direct in zona Universitate-Copou (prin strada Toma Cozma) , in unul din cele mai ravnite blocuri din cartierul Pacurari, cu vecini avocati, profesori, doctori, intr-o zonă de maxim interes, în proximitatea bancilor, farmaciilor, scolilor si a supermarketurilor (Profi, Lidl..).

Este situat la etajul intermediar 7/9 al unui bloc f.solid ( zidarie extrem de groasa executata din caramida+BCA) construit inainte de revolutie (sistem de amortizare-cutremur cu placa rulmenti), construit în anul 1988 cu suprafata foarte generoasa si spații comerciale la parter (magazin produse naturale), cu numai 3 locuințe pe palier.

Imobilul se afla deasemenea f.aproape și conectat direct cu zona Copou-Universitate-centru prin strada Toma Cozma.

Imobilul cu o suprafață utilă de 104 mp, este complet decomandat, accesul se face printr-un 2 holuri generoase (unul in partea de sud si unul pe partea de nord) în cele patru camere, în bucătăria spatioasa cu mobila Mobexpert şi în cele 2 bai disponibile. Dispune şi de un balcon -terasa deschisa la rotund, amenajată pe partea de nord și cu vedere la Copou si un al doilea balcon inchis, amenajat si cu vedere la bulevardul principal.

Orientarea superba a apartamentului este dispusa pe 3 zone: Est (una din camere- dormitor)+ Sud (a 2 camera-dormitor) + Nord (bucătărie/living/birou amenajat elegant Mobexpert), ceea ce îl face extrem de luminat dar si echilibrat termic pentru perioada verilor f.calde (pozitionarea sud-nord) pe tot parcursul zilei. Livingul este amenajat cu perete-caramida si semineu încastrabil pe perete, in conditii de mult bun gust.

Apartamentul se predă partial mobilat (90%), la stadiul de superfinisat lux (mobila Mobexpert si materiale constructie premium baie/bucătărie/living/birou+ instalatie pe cupru in tot apartamentul), parchet 10 mm hdf clasa 33 AC5 în hol și camere, uși interioare din mdf cu cornișe, bucătăria cu mobilă personalizată şi utilată cu electrocasnice de top (centrala termica Vaillant, cuptor electric premium Bosch, sistem climatizare performant marca Daikin sunt numai cateva enumerate..), inclusiv decoratiuni Mobexpert (lustre, perdele, draperii, covoare).

Apartamentul dispune de parcare in spatele blocului (la cel mai mic pret de inchiriere de pe piata).

Punctele forte ale imobilului sunt: semineu incastrabil marca Dimplex cu efect de flacara reala (lider mondial), zidarie tip caramida cu spoturi de efect lounge in living, electrocasnice premium in toata casa inclusiv masina de spalat cu uscator integrat, mobilier Mobexpert cu mult bun gust, vedere superba spre Copou, sistem profesional de climatizare Daikin Ururu, cada cu jacuzzi.

Deasemenea, imobilul beneficiaza de o boxa generoasa asezata pe acelasi palier.

Pentru detalii pe care le-am pierdut din vedere, pentru cumparatorii seriosi va stau la dispozitie la numarul de telefon afisat.

OBS. OFERTA REPREZINTA UN SCHIMB, PRETUL ESTE GENERIC, IAR OFERTA ESTE VALABILA NUMAI PENTRU SCHIMB CU CASE/VILE IN ZONA PACURARI-COPOU-MOARA DE VANT + DIFERENTA DIN PARTEA NOASTRA.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top