Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Organizarea agentiei de turism
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : Sunati Sa Aflati Pretul
Tipul Anuntului : Ofer
Data : mai 17, 2020
Stare : Folosit
Garantie : Fara Garantie
Locatia : Oradea, judet Bihor

Organizarea agentiei de turism filiera tehnologica, profil servicii, calificarea profesionala tehnician in turism. Manual pentru clasa a XI-a

Autori: Ștefania Mihai, Valentina Capotă, Florentina Costea, Carmen Vețeanu, Cristina Ghinescu 

Format: 21×28 cm

Număr de pagini: 96 pagini

Anul: 2007

Editura: CD PRESS

Format: Alb/Negru

Tipul lucrării: Manual

Manualul abordeaza intr-un stil modern problematica actuala a organizarii unei agentii de turism, oferind instrumentarul necesar formarii unor priceperi si deprinderi adecvate pentru obtinerea calificarii profesionale de tehnician in turism. 

In elaborarea manualului s-a urmarit, pe de o parte, asigurarea invatarii centrate pe elev si pe de alta parte, formarea acestora pentru piata fortei de munca. 

O particularitate a acestui manual o reprezinta modul de abordare a problematicii organizarii unei agentii de turism. Astfel, pentru a lega cat mai bine partea teoretica cu cea practica s-a realizat o prezentare paralela a structurii tehnice a agentiei de turism asa cum este ea evidentiata in literatura de specialitate si asa cum este intalnita in activitatea practica din Romania, aceasta fiind insotita de multiple comentarii si exemplificari. 

Trebuie evidentiat faptul ca realizarea acestui manual s-a bazat pe consultarea unor specialisti din mediul profesional, directori ai unor agentii de turism din Bucuresti.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top