• Panou analytics avansat de urmărire a traficului web
  • Panou analytics avansat de urmărire a traficului web

Panou analytics avansat de urmărire a traficului web

Oradea

9.00 Ron (Fix)

Tipul anunțului : Ofer
Data : noiembrie 26, 2022
Condiție : Nou
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere

Înțelegerea utilizatorilor este cheia pentru a învăța cum să vă îmbunătățiți site-ul. Verificați acțiunile fiecărui vizitator și ceea ce fac aceștia pe site-ul dvs. fără a afecta confidențialitatea lor. Ești curios să vezi date în timp real? Puteți verifica și câți utilizatori sunt online, ce dispozitive sunt cele mai populare și ce pagini sunt cel mai accesate.

Majoritatea soluțiilor de analiză a traficului web sunt greoaie și complicat de înțeles sau analizat , în cele mai multe cazuri .  Ceea ce aveți nevoie dumneavoastră este să le aruncați o privire și să înțelegeți cu ușurință ce se întâmplă fără să pierdeți timpul cu date tehnice care nu vă ajută la nimic .

Vă oferim cel mai avansat panou de urmărire a traficului web ( identic cu cel de la Google Analytics însă mult mai ușor de configurat și urmărit ) cu o interfață curată și simplă, cu analize ușor de înțeles.

Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să alegeți acest produs în detrimentul oricărui alt panou similar de pe piață este confidențialitatea și ușurința în utilizare . Toate datele urmărite vor fi deținute integral de dvs. și stocate pe serverele dvs.

Puteți vedea absolut toate datele necesare pentru analiza comportamentului vizitatorilor în site-ul dumneavoastră așa încât să știți ce anume îi interesează , ce anume caută , de unde anume vin în site-ul dumneavoastră , căt timp stau în site , ce anume caută și nu găsesc și multe alte informații prețioase pentru a putea îmbunătăți conținutul site-ului și a putea obține vânzări mai mari .

ÎNREGISTRAȚI-VĂ ACUM GRATUIT dând click pe : https://clikz.ro

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 

Locație

Oradea
Scrieți o recenzie
marketing-digital-Romania
Live Chat WhatsApp

Trimiteți mesaje

Trimiteți mesaj
Sfaturi utile sa evitati eventualele probleme care pot aparea
  1. Folositi o locatie sigura pentru a va intalni cu vanzatorul .
  2. Evitati tranzactiile cu bani cash , daca aveti suspiciuni .
  3. Nu credeti in chilipiruri . Sansele sa fiti inselat sunt foarte mari .
  4. Nu trimiteti bani in avans fara sa primiti produsele dorite din anunturi .
Top