Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Imagine Profil
9.99 Ron (Negociabil)

Plastilina Magic Clay 12 culori

  • Plastilina Magic Clay 12 culori
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : 9.99 Ron (Negociabil)
Tipul Anuntului : Vand
Data : septembrie 16, 2021
Stare : Nou
Garantie : Cu Garantie
Locatia : Ploiesti

Este un cadou irezistibil pentru copii, datorita texturii minunate si numeroaselor posibilitati de modelare pe care le ofera.Cu ajutorul acestei plastiline copiii se vor distra, isi vor dezvolta capacitatea motrica, imaginatia, vor invata culorile si combinatiile de culori.

Pot modela o multime de figurine, fructe, frunze, masini, animalute, robotei, etc.Plastilina slime are o textura fina, spumata, se intinde, se modeleaza, nu murdareste si nu se lipeste.Greutate: 15 gr. / pungaCulori disponibile variate, moderne si irezistibile.

Contine plastilina in 12 culori diferite: portocaliu, portocaliu deschis, piersica, alb, rosu, roz, negru, verde, maro, galben, albastru, mov.Contine si un set de trei ustensile pentru modelat;

Avertisment:

Nerecomandat copiilor cu varsta sub 2 ani. Contine piese mici care pot fi inghitite. Nu lasati pungi din plastic la indemana copiilor mici – pericol de asfixiere.Atentie:Produsul nu este destinat ingerarii.Observatii: Pentru ca plastilina sa-si pastreze consistenta, puneti-o in recipientul sau dupa utilizare. Depozitati plastilina intr-un loc racoros. Nu udati plastilina. Daca este necesar, adaugati cate o picatura de apa pentru a reda plastilinei elasticitatea. Culorile si detaliile de design pot varia.Indepartati toate elementele de ambalaj inainte de a oferi jucaria copilului.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top