Potenta Maxima Tratament Erectie PRODUS PE BAZA DE PLANTE

29.00 Ron

 (Fix)

Descriere

Preț : 29.00 Ron (Fix)
Tipul anunțului : Vand
Data : septembrie 11, 2021
Condiție : Nou
Garanție : Cu Garantie
Locație : Bucuresti

Incredibil dar adevarat! A aparut pastila de potenta ERECTA care DA incredere oricarui barbat ca poate sa satisfaca orice femeie. In plus ofera garantat erectii tari ca piatra timp de 3 zile. Efectul de erectie maxima apare in 1 ora de la administrare pastilelor Erecta iar modul de prezentare este 1 pastila intr-o cutie (29,9 lei), 4 pastile intr-o cutie (110 lei) sau se pot cumpara chiar 8 pastile (159,9 lei) Erecta ca sa fie mai ieftin. Aceste pastile care au facut muti oameni fericiti, au marit lichidul seminal la barbati si o ejaculare cantitativ si calitativ mai buna a permis multor femei sa ramana gravide si sa faca copii frumosi 🙂 Recomandata de Directorul Institutului de Sexologie din Cluj medicul Cristian Delcea a reusit sa gaseasca metoda prin care sa le ofere pacientilor lui care sufera de disfunctii erectile. ERECTA ESTE UN PRODUS PE BAZA DE PLANTE NATURALE, NU ESTE MEDICAMENT. Fiind un supliment nutritiv Erecta nu are nevoie de reteta sau de o recomandare medicala ci poate fi luata de orice barbat care doreste sa aiba o viata sexuala reusita. Gasiti pastilele Erecta de vanzare la magazinele Erotica din Bucuresti.

Suplimentul alimentar ERECTA are toate avizele legale de punere in vanzare in Romania. Avizat de Ministerul Agriculturii prin – Institutul de Bioresurse Alimentare Nr.Inreg.6174 / 16.11.2011

ATENTIE!!! NU cumparati PASTILE CONTRAFACUTE sau pastile de potenta – medicamente – VITAGRA – fara avizele legale de punere in vanzare in Romania deoarece va expuneti la riscuri grave pentru sanatatea dvs.

Disponibil pentru vanzare in Bucuresti si livrari prin curier rapid in toata Romania

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 

Locație

Bucuresti
Scrieți o recenzie
Sfaturi utile sa evitati eventualele probleme care pot aparea
  1. Folositi o locatie sigura pentru a va intalni cu vanzatorul .
  2. Evitati tranzactiile cu bani cash , daca aveti suspiciuni .
  3. Nu credeti in chilipiruri . Sansele sa fiti inselat sunt foarte mari .
  4. Nu trimiteti bani in avans fara sa primiti produsele dorite din anunturi .
Top