10.00 €

 (Negociabil)

Descriere

Tipul anunțului : Ofer
Data : iunie 20, 2021
Condiție : Folosit
Garanție : Cu Garantie
Locație : Calea galati

.Puteti incepe propria afacere cu doar 10$‼ Aplicația care iti poate aduce un venit si de 300-500$ lunar. La înscriere primiți 4 tichete cadou in valoare de 36$. ‼ Câștigă cu YourFitWay‼

1. Va inregistrați cu adresa de email (nu cu fb) pe urmatorul link https://yourfitway.com/o54G71

Dupa ce completați numele, adresa de email si va puneti o parola, intrati în email si confirmați emailul primit de la ei. Dacă nu îl găsiți, căutați si in spam. Tot de aici din email dați si descărcarea aplicației, așteptați să se descarce, apoi apăsați Deschidere aplicatie, dati: Let’s start, si Login, va logați cu emailul și parola pusă la inceput 

2. Urmatorul pas este activarea contului prin achiziționarea abonamentului, acesta vă permite sa acumulati bani din primele minute dupa inregistrare. Abonamentul costa $10, echivalentul a 42 lei. Nu sunt o avere, banii ăștia îi cheltuim oricum când mergem la o plimbare prin oraș (sau luăm dulciuri, chipsuri etc. 🙂), mai bine îi punem să lucreze pt noi si câștigăm mult mai mult, de cand a aparut aplicația multă lume face bani frumoși din asta.

!!! CUM SE CASTIGA BANII !!!

Aveti mai multe optiuni de a castiga bani reali:

1 – se înregistrează numărul de pași facuti într-o zi, mai exact mișcările telefonului (puteți și mișca telefonul dacă stați pe loc, nu trebuie numaidecât să faceți pași), acest număr se va transforma in puncte, cu punctele vor fi cumparate YFWC (Your Fit Way Coins), iar YFWC vor fi transformate in bani reali.

2. – castigati 25% din ceea ce fac persoanele înscrise de dvs. De ex pt un înscris primiți 2,5$ lunar. Daca recomandati 4 persoane, practic abonamentul dvs. va fi gratuit (2.5$ x 4 = 10$). Banii pt cei înscriși ii primiți în fiecare luna. Cu cât mai multe persoane înscrise = cu atât mai mulți bani câștigati lună de lună. Se câștigă și de la înscrișii înscrișilor.

3. SI pt un nivel mai inalt – nu e obligatoriu- cine doreste mai târziu licenta GOLD (costa 125$), are urmatoarele beneficii:

-20 Vouchere (valoare $180)

-Venit pasiv lunar intre $ 50.00 – $500.00 (in functie de implicare). 

-Câștiguri de la referali până la 7 nivele în adâncime.

💥 De asemenea, saptamanal (in fiecare joi), are loc o extragere la care participa toti utilizatorii care au cumparat un bilet care costa 4 YFWC. Fiecare cumpărător de tiket primește pana la 5$ in fiecare joi. 

Platile se fac pe card (poate fi si Revolut) sau in contul dvs. bancar. 

Daca nu aveti cont Revolut și doriți să faceți, va dau linkul să vă faceți cont. 

Aplicația e valabilă pt orice țară și e probată, plătește sigur. După ce vă inscrieți pe link, verificați emailul și descărcați aplicația, îmi puteți scrie în privat să vă ajut să vă activați contul. 

( Sunt și grupuri de suport în care vă pot invita, acolo găsiți răspunsuri la întrebări, multe informații ajutătoare, chiar și concursuri.🤗)

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 

Locație

Calea galati
Scrieți o recenzie
Sfaturi utile sa evitati eventualele probleme care pot aparea
  1. Folositi o locatie sigura pentru a va intalni cu vanzatorul .
  2. Evitati tranzactiile cu bani cash , daca aveti suspiciuni .
  3. Nu credeti in chilipiruri . Sansele sa fiti inselat sunt foarte mari .
  4. Nu trimiteti bani in avans fara sa primiti produsele dorite din anunturi .
Top