• Promovare totală pentru afaceri online

Promovare totală pentru afaceri online

Oradea

500.00 Ron (Fix)

Tipul anunțului : Serviciu
Data : noiembrie 26, 2022
Condiție : Nou
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere

Aveți o afacerea care are nevoie de promovare pentru creșterea vânzărilor și dezvoltarea afacerii . O să apelați la serviciile unei agenții de publicitate pentru a vă seta una sau mai multe campanii de publicitate . CEEA CE VĂ SPUNEM ACUM O SĂ ATRAGĂ O GRĂMADĂ DE ATACURI  ASUPRA NOASTRĂ dar o să vă spunem adevărul , indiferent de consecințe . Citiți în continuare ….. O să discutați cu aceștia pentru ca ei să poată face setările privind promovarea afacerii dumneavoastră . O să auziți tot felul de povești despre strategii de succes , despre setarea campaniilor de publicitate , , despre tendințe de consum , despre factori psihologici , despre experiență în realizarea campaniilor de publicitate …bla,bla,bla…TOATE SUNT TEORII fără acoperire în realitate . Realitatea este că în România dar și în restul lumii sunt foarte puține agenții care să poată efectiv să realizeze o campanie de promovare care să acopere toate segmentele de public . Marea majoritate a agențiilor de publicitate sau marketing de fapt setează niște campanii de publicitate prin intermediul platformelor oferite de Google , Yahoo , Bing , Facebook , Instagram , Tiktok sau alții fără să poată să aducă nimic în plus pentru afacerea dumneavoastră . Teoriile cu strategiile sau setările de promovare sunt doar niște teorii , așa că nu vă bazați pe acestea . 

Cu ce anume suntem noi diferiți ?

În ultimii 16 ani ne-am concentrat pe crearea unei rețele online care să acopere toate segmentele de public și interese în așa fel încât să putem oferi rezultate deosebite pentru orice segment de afaceri . 

Ce presupune asta ?

Asta înseamnă că utilizăm toate rețelele online existente dar în plus avem și propria rețea online care ne ajută să nu fim dependenți strict de serviciile oferite de giganții din acest domeniu . Utilizăm platformele de publicitate oferite de către Google , Yahoo , Bing , Baidu , Yandex , Facebook , Twitter , Tumblr , Instagram , TikTok , Linkedin , Xing , Bitly , Delicious , StumbleUpon , Froggy Ads , Quora , Adstera , Traffic Junky , Click Adu , Adtelligent , Evadav , Push Ground și alte rețele DAR ÎN PARALEL utilizăm propria rețea compusă din 726 site-uri web proprii pe diverse nișe comerciale , 1582 de profile și pagini diferite în toate rețelele sociale existente , 368 profile diferite în forumuri și grupuri de discuții online , 471 de conturi diferite în diverse platforme de anunțuri online , 388 profile diferite în directoare web diverse și altele . În plus față de acestea utilizăm și celelalte soluții de marketing online cum ar fi : email marketing , sms marketing , whatsapp marketing , telegram marketing , optimizarea pentru motoarele de căutare .

Concluzia finală ? 

Dacă aveți nevoie de publicitate performantă la preșuri mult mai mici decât orice alt concurent , apelați la noi și o să facem tot ce este posibil să deveniți clientul nostru pentru totdeauna . Dacă doriți multă vorbărie , teorii , fantezii și cheltuieli uriașe vă rugăm să apelați la concurenți . 

https://megapromovare.ro

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 

Locație

Oradea
Scrieți o recenzie
marketing-digital-Romania
Live Chat WhatsApp

Trimiteți mesaje

Trimiteți mesaj
Sfaturi utile sa evitati eventualele probleme care pot aparea
  1. Folositi o locatie sigura pentru a va intalni cu vanzatorul .
  2. Evitati tranzactiile cu bani cash , daca aveti suspiciuni .
  3. Nu credeti in chilipiruri . Sansele sa fiti inselat sunt foarte mari .
  4. Nu trimiteti bani in avans fara sa primiti produsele dorite din anunturi .
Top