Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Pui de Scottish Fold
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : €800.00 (Negociabil)
Tipul Anuntului : Vand
Data : iunie 12, 2020
Stare : Nou
Garantie : Fara Garantie
Locatia : 0770 513 631

Vă rugăm să completați formularul pentru a vă înregistra pe lista de așteptare.

https://forms.gle/4Cf5go5KGTmbhj2J9

Prețul și serviciile incluse sunt fixe, nu sunt negociabile.

Toate fotografiile sunt reale. Sunt pisoi sau pisici ale noastre. Nu folosim niciodată o fotografie de pe Internet.

Avem 52 de recenzii pe pagina noastră de Facebook și sunt 100% pozitive. Dacă știți despre recenziile Facebook, proprietarii de pagini nu le pot șterge sau modifica. Clienții își pot scrie în mod liber opinia. O recenzie 100% pozitivă nu este o șansă. Este rezultatul experienței noastre și al muncii grele. Da, pisoiul este scump, dar amintiți-vă că “primiți pentru ce plătiți”. Ei merită fiecare ban pe care îl cheltuiți pentru ei.

Citiți cu grija înainte de a cumpăra un pui de scottish fold!

România este plină de Scottish Fold bolnave, deoarece oamenii nu sunt conștienți de probleme și totuși cumpără de la oameni care nu au idee de reproducere pisoi sanatosi.

Din cauza acestor probleme, este interzis să se reproducă Scottish Fold în Belgia, Austria și chiar în Scoția, unde aceasta rasa a apărut prima dată.

Vă rugăm să fiți conștienți;

Pentru inceput, rasa Scottish Fold are o boală genetică numită Osteochondrodysplasia sau OCD in scurt. Căutați pe Internet pentru a afla mai multe. Boala nu are leac. Osteochondrodysplasia afectează cartilajul și oasele pisicii. Este o durere de viață și suferință pentru pisică.

Când cumpărați un pisoi doar pentru că “este mai ieftin” și “arată frumos”, cumpărați și un risc imens. Riscurile tale sunt: facturile costisitoare ale medicului veterinar pentru tratamentul unei boli incurabile, suferința de-a lungul vieții a pisoiului pe care l-ai cumpărat și viața ta devine mizerabilă când îl vezi suferind! Pe bune???

Doar din cauza pisoiului pe care îl cumpărați acum este sănătos, nu înseamnă că nu va avea osteochondrodysplasia! deoarece boala poate apărea la orice vârstă.

În al doilea rând, din păcate, imperechaeza unui fold cu o British Shorthair înseamnă nimic! Crescătorii din curte folosesc acest lucru ca o scuză pentru a înșela oamenii care habar nu au despre genetica pisicilor. Există multe fold cu OCD din aceste parintii. Se datorează faptului că osteochondrodysplasia este o genă “dominantă autosomală”, ceea ce înseamnă că o copie a genei este suficientă pentru a avea pisoi cu OCD!

Deci, cum știi că pisoiul tău nu va avea această boală oribilă?

Pentru a reduce șansa de OCD mai mică de 1%, un crescător registrat,autorizat trebuie să-și cumpere primele pisici de la un crescător foarte experimentat, de renume, cu o istorie lungă de reproducere cu succes fără simptomele OCD! Apoi, pentru evitarea OCD, testarea genetică este obligatorie. Se face doar în SUA, Universitatea din California. Apoi, acest crescător trebuie să aibă din nou 5 generații de pisoi fără osteochondrodysplasia vizibil (asymptomatic) . Atunci ai pisicile tale sănătoase

Toate pisicile noastre sunt testate și toate sunt negative. Vei primi o copie a rezultatelor testului atunci când vei veni să-ți iei pisoiul de la noi. Puteti gasi rezultatele testelor aica:

http://www.scottishfoldromania.com/Test-Results/

De asemenea, ne testăm pisicile pentru boala polichistică a rinichilor sau PKD1. Este o afecțiune moștenită la pisici care determină formarea de chisturi multiple (buzunare de lichid) în rinichi. Aceste chisturi sunt prezente de la naștere. Pisicile noastre adulte nu poartă gena PKD1 și astfel pisoiul lor nu va muri din cauza acestei boli.

Ai nevoie de transport? Trimitem pisoiul cu mașina în toate orașele din România. Costul este de 150 de lei. Prețul include o cușca.

Prețul Include Următoarele Servicii:

Testul genetic al părinților OCD (Osteochondrodysplasia) . Înseamnă că șansa de OCD sunt mai mici de %1.

Testul genetic al părinților din PKD1(Polycystic Kidney Disease). Nici o șansă a acestei boli la pisoi.

Testul Feline Corona Virus FCOV a/b

Pașaport UE sau carnet de sanatate.

Doua vaccinuri valabile 1 an ( Panleukopenia, Feline calicivirus, Feline viral rhinotracheitis FVRCP) și vaccin anti-rabic.

Deparazitare

Implant de microcip

Pedigree. (Fără taxe suplimentare pentru pedigree.)

Castrare sau Sterilizare. Dacă pisoiul nu este pregătit pentru castrare, timpul de așteptare poate fi mai lung de 12 săptămâni.

1 kg BARF gratuit http://barfpentrupisici.com/ Cea mai bună mâncare pentru pisici.

Certificatul de sănătate care garantează sănătatea pisoiului în momentul vânzării.

Consiliere profesională în timpul vieții pisicii tale.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 


marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top