Pui Strut – Preluăm Comenzi 2020

90.00 €

 (Fix)

Descriere

Preț : 90.00 € (Fix)
Tipul anunțului : Vand
Data : august 4, 2020
Condiție : Nou
Garanție : Fara Garantie
Locație : Pitesti, judet Arges

PRELUAM COMENZI PUI 1-3 LUNI

Facebook : Ferma De Struti Arges

Fermele pentru creşterea struţilor sunt destul de rare în România. Rentabilitatea acestora este, potrivit specialiştilor, foarte ridicată. Dar realizarea unei asemenea crescătorii necesită în primul rând cunoştinţe, timp, răbdare şi nu în ultimul rând o investiţie

Începătorii în domeniu trebuie neapărat să se documenteze pentru a porni la drum. Sunt doar câtiva proprietari de ferme pentru creşterea struţilor .Sunt păsări frumoase, sunt curate, carnea şi ouăle lor au un conţinut foarte mic de colesterol, pielea este utilizată la capitonarea automobilelor de lux, ouăle golite pot fi pictate, iar penele sunt folosite ca elemente de decor , intr un cuvint de la struti se foloseste totul.

Pentru înfiinţarea unei ferme de struţi sunt obligatorii o serie de etape în funcţie de modul în care se doreşte dezvoltarea afacerii. Dacă se vrea achiziţia de familii adulte, este nevoie de câte un ţarc pentru fiecare familie. Ţarcul trebuie să aibă dimensiunile stadard de mimimum 30m lungime şi 4-5 m lăţime. O familie este alcătuită dintr-un mascul şi două femele . În unul din capetele ţarcului, pe o lungime de 4-5 m se face un adăpost. Adăpostul poate din lemn sau din pereti ziditi. În această situaţie este nevoie din primul an de un incubator şi un ecluzionator. O altă variantă este achiziţionarea de pui de câteva săptămâni pentru a-i creşte. În acest caz se amenajează un spaţiu închis cu posibilitate de acces la ţarc. Dacă puii sunt crescuţi pentru reproducţie, este indicat să fie cumpăraţi de la o fermă mare pentru a se evita consancvinizarea. Dacă sunt bine îngrijiţi, adică au o bună alimentaţie, condiţii bune de cazare şi sunt vaccinaţi, în al doilea an încep ouatul. Sunt crescători care se ocupă numai de creşterea puilor pentru carne. Aceştia cumpără puii şi îi cresc până la vârsta de un an, după care îi vând. În acest caz nu este nevoie de incubatoare şi nici de compartimentarea ţarcurilor.

Cele mai potrivite surse de achiziţie pentru familiile de struţi adulţi sau pui sunt fermele de reproducţie. Preţul puilor mici este de 100 euro.

In privinţa sensibilităţii la boli, struţii adulţi sunt foarte rezistenţi. Dacă sunt vaccinaţi anual, nu mor decât accidental. Puii sunt mai sensibili, dar nu se îmbolnăvesc decât dacă duc lipsă de hrană şi condiţii de cazare buna.

Hrana este uşor de procurat.Vara, alimentaţia struţilor este alcătuită din lucernă verde şi din cereale măcinate la moară: grâu, orz, ovăz, porumb, premixuri, sroturi, minerale, toate pregătite după reţete speciale. Iarna lucerna uscată este la putere alături de cereale. Lucerna verde si cea uscata trebuie tocata .

Ferma De Struti Arges va doreste mult succes celor care vor sa inceapa o afacere cu struti , si va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare.

Pui struti :

– O luna – 100€/buc

– Trei luni -150€/buc

– Cinci luni -200€/buc

Oferim toate informatiile necesare pe toata perioada cresteri puiilor pina la varsta de un an , retete de furajare pe categorii de varsta 1-3 luni , 3-6 luni , 6-12 luni. Puii pleaca din ferma noastra cu tratamentele facute.

Daca comanda este mai mare de 50 buc. pretul este usor negociabil si oferim gratuit :

– consultanta la ferma noastra ,

– transportul puiilor ,

– consultanta acasa la dumneavoastra

– furaj pentru 10 zile

Mai multe detalii si informatii la 744686685 sau 768391805 .

Multumim !

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 

Locație

Pitesti, judet Arges
Scrieți o recenzie
Sfaturi utile sa evitati eventualele probleme care pot aparea
  1. Folositi o locatie sigura pentru a va intalni cu vanzatorul .
  2. Evitati tranzactiile cu bani cash , daca aveti suspiciuni .
  3. Nu credeti in chilipiruri . Sansele sa fiti inselat sunt foarte mari .
  4. Nu trimiteti bani in avans fara sa primiti produsele dorite din anunturi .

Anunțuri Promovate

Anunțuri Recente

Top