Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Imagine Profil

Ron58.00 (Negociabil)

Set 10 pensule profesionale machiaj Rainbow Diamond Luxury

  • Set 10 pensule profesionale machiaj Rainbow Diamond Luxury
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : Ron58.00 (Negociabil)
Tipul Anuntului : Vand
Data : iulie 29, 2020
Stare : Nou
Garantie : Fara Garantie
Locatia : Oradea

Predare personala in Oradea

Livrare prin posta (3-4 zile) = 12 lei

Setul de 10 pensule Rainbow Diamond Luxury include toate pensulele de care ai nevoie pentru a realiza machiaje impecabile, pensule ce au o structura uniforma si regulata, pentru un blending perfect. Puterea de estompare a pensulelor este mult mai mare si mai precisa, varfurile fine ale periilor reusind sa creeze linii perfecte.

Setul contine pensule diferite pentru aplicarea fondului de ten, a iluminatorului, blush-ului si bronzer-ului, a fardurilor pentru pleoape, dar si pentru stilizarea sprancenelor sau conturarea fetei.

Pensulele sunt fabricate dintr-un mix fibre sintetice si naturale, design-ul manerului fiind special creat pentru o prindere buna, care faciliteaza aplicarea.

Fiecare pensula a fost creata cu atentie pentru a permite dozarea controlata a produselor de machiaj folosite si permite astfel atat obtinerea rezultatelor naturale, cat si saturate.

Kit-ul contine:

– 1x pudra – este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

– 1x blush – este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.

– 1x fond de ten – are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.

– 1x contur – are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.

– 1x concealer – este o pensula mica pentru a aplica concealer-ului doar in anumite zone, acolo unde este necesara o acoperire suplimentara, cum ar fi petele rosii si cosurile.

– 2x blending – este o pensula rotunjita cu perii mari si densi, creata pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.

– 2x aplicarea fardului – sunt foarte moi, pufoase si au formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceastra pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

– 1x sprancene – este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top