Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Imagine Profil

Terase acoperite cu pergole retractabile: proiect Wonderland Cluj! SUN LEADER!

  • Terase acoperite cu pergole retractabile: proiect Wonderland Cluj! SUN LEADER!
  • Terase acoperite cu pergole retractabile: proiect Wonderland Cluj! SUN LEADER!
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Tipul Anuntului : Vand
Data : iulie 22, 2021
Stare : Nou
Garantie : Cu Garantie
Locatia : Institutului nr 10

Turismul din România ne oferă diversitate și libertatea de a descoperi această diversitate. Alături de tradiție și peisaje pitorești, avem oricând ocazia de a explora și zonele mai contemporane. Astfel se face că, dacă vrei să întreprinzi activități unice, ai unde și cum.

La Wonderland în Cluj poți avea parte de experiențe de neuitat: călărie, evenimente private, cazare și… zbor cu balonul cu aer cald. Iar atunci când te înalți în balonul cu aer cald poți admira de sus și terasa Wonder Bistro&Bar, terasă acoperită de echipa Sun Leader.

Prin urmare, nu doar experiențele de divertisment din cadrul complexului sunt unice, ci și relaxarea pe terasă. Acoperită cu o Pergolă retractabilă cu structură independentă, terasa Wonder Bistro&Bar este acum adaptată nevoilor multiple pe care le au clienții unui restaurant: confort, siguranță și protecție.

Îți recomandăm să treci și tu cel puțin odată pe la ei, iar la finalul experiențelor să te relaxezi și pe terasă. Pe terasa acoperită de Sun Leader – Pergole retractabile.

Despre acest tip de pergole: Pergola Spline Harmony este o pergola care ofera un plus de eleganta locului pe care doresti sa il amenajezi. Datorita extinderii sale dar si a structurii impunatoare, acest tip de pergola se incadreaza perfect in tabloul celor mai frumoase evenimente realizate in aer liber.

Spline Harmony este modelul de pergola retractabila cu structura independenta care poate acoperi terase cu dimensiuni foarte mari. Este realizata din doua pergole Spline alipite intre ele, iar membrana retractabila se restrange pe mijlocul pergolei. Pentru suprafete mari se monteaza mai multe module legate intre ele.

Creeaza un mediu propice pentru evenimente iar daca se opteaza pentru inchideri laterale din sticla si sistem de incalzire, pergola se poate folosi si in sezonul rece.

Mai multe tipuri si detalii despre pergole regasiti pe site: https://www.pergole-retractabile.ro/pergole-spline. 

Sun Leader, partenerul tau in amenajarea teraselor! 

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Top