Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Uscator Haine Alexiana
  • Uscator Haine Alexiana
  • Uscator Haine Alexiana
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : Ron50.00 (Negociabil)
Tipul Anuntului : Vand
Data : iulie 27, 2020
Garantie : Cu Garantie
Locatia : Radauti

Scripetele reprezinta cel mai practic sistem de uscare a hainelor, avand avantajul practic de adaptare la orice tip de baie, balcon, uscator sau mansarda.

In componenta 6 bare metalice dispuse paralel, imbracate in folie de plastic. Barele sunt actionate independent, printr-un sistem de scripete, de cate un snur plasticat, rezistent la umezeala si greutate. Aceste snururi sunt prinse de un suport special, dispus lateral (dupa preferinta in partea dreapta sau stanga). Mecanismul este foarte usor de manevrat: se blocheaza la nivelul dorit si se ridica la o distanta de 7-8 cm de tavan, ocupand un spatiu altadata nefolosit. Economia de spatiu este data e dispunerea bratelor, pe o suprafata de 1mp dispunand de pana la 12 m liniari de bara de sustinere. 

Cu aspect placut, scripetele este realizat la diferite dimensiuni cuprinse intre 1,0 – 2,0 m lungime si o latime de 0,5 m. Fata de accesoriile necesare montarii si utilizarii, acesta contine in plus 12 cleme speciale pentru prinderea hainelor usoare, si instructiuni pentru montare. 

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top