Descriere

Tipul anunțului : Vand
Data : iulie 25, 2022
Condiție : Nou
Locație : MAMAIA NORD

De vânzare APARTAMENTE 2 CAMERE, tip STUDIO cu vedere lamare, în Mamaia Nord, situate în a doua linie la 50m de plajӑ, vis a vis de Hotel DNHşi Kazeboo Beach, cu osuprafaţӑ utilӑ totalӑ  aproximativӑ  63 mp, decorate cu un design special,rӑcoroase şi confortabile, dispun de terase cu privelişte cӑtre mare, fiindpermanent în adierea plӑcutӑ a brizei marii. Apartamentele dispun de finisaje decalitate superioarӑ, ferestre panoramice din aluminium  7 camere Dual Protect, placӑri interioareintegrale cu traverin calitatea I,utilate cu instalaţii termice şi sanitare, uşӑ metalicӑ laintrare, inverter AC.

 Clӑdirea are 5 etajeşi este finalizatӑ în anul 2021, recepţia şi intabularea fӑcutӑ, prevӑzutӑ culift,  parcare supra şi subteranӑ cuposibilitatea de achiziţie/închiriere.

Preţuri APARTAMENTEDE 2 CAMERE de la 78000 euro tva 5% inclus. Posibilitate achiziţie cash sau prin creditbancar ce asigurӑ o flexibilitate mare pentru cumpӑrӑtori . 

Pentru mai multe detalii, disponibilitӑţişi/sau schiţe ne puteti contacta la urmӑtoarele numere de telefon:  +40 749 149 292/ +40 742 692 655 sau ne puteţivizita pe pagina noastrӑ: https://apartamente-mamaia.eu/apartamente-de-vanzare-mamaia.html

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 

Locație

MAMAIA NORD
Scrieți o recenzie
Sfaturi utile sa evitati eventualele probleme care pot aparea
  1. Folositi o locatie sigura pentru a va intalni cu vanzatorul .
  2. Evitati tranzactiile cu bani cash , daca aveti suspiciuni .
  3. Nu credeti in chilipiruri . Sansele sa fiti inselat sunt foarte mari .
  4. Nu trimiteti bani in avans fara sa primiti produsele dorite din anunturi .
Top