Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Imagine Profil

€6,000,000.00 (Negociabil)

Vanzare ferma zootehnica, silozuri, hale pentru ingrasare porci

  • Vanzare ferma zootehnica, silozuri, hale pentru ingrasare porci
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : €6,000,000.00 (Negociabil)
Tipul Anuntului : Vand
Data : iunie 29, 2020
Stare : Folosit
Garantie : Fara Garantie
Locatia : Culciu Mic, judet Satu Mare

O casa alcatuita dintr-o terasa, bucatarie, baie, 2 camere, un birou, o camera tehnica, o camera filtru (cuprinde vestiar,baie) si o bucatarie furajera. In aceasta casa sunt conditii pentru locuit. Incalzirea este cu centrala electrica.

In camera tehnica avem la dispozitie sistem de supraveghere video pe intreaga proprietate, un numar de aprox. 10 unghiuri, de asemenea mai avem in aceasta camera si sistemul de furajare automatizat, de unde putem regla unele chestii la cele 2 hale pentru animale cum ar fi: reglarea perdelelor, temperatura din hala, functionalitatea snecurilor, a morii, intregul sistem de furajare. Avem 2 silozuri mari cu capacitatea de 950 t/siloz cu sistem de ventilatie.

Gura de incarcare aproximativ 25 t cu elevator pentru umplerea silozurilor cu 40 t/h.

Iar in bucataria furajera se afla 4 silozuri mici cu capacitatea de 20t/siloz, moara pentru furajare, un amestecator furaj full automatizat si un dozator premix.

In categoria silozurilor mai sunt si 2 silozuri medii cu capacitatea de 40 t/siloz situate afara pentru rezerva furaje.

Mai dispunem de 2 hale cu o suprafata de 750 mp/hala cu capacitatea de 950 capete/hala.

=> 1900 capete. Halele dispun de toate utilitatile, 2 silozuri de depozitare furaj finit a cate 10 t/siloz, perdelele sunt achizitionate recent, existenta fosei septice sub hale pentru dejectii, temperatura reglabila. De asemenea mai avem si urmatoarele : cantar electronic pe axe, transformator, generator pe motorina de urgenta, la intrare in incinta avem o groapa pentru dezinfectie utilaje, Cladirea este ingradita cu plasa zincata. O hala cu structura metalica, ce poate fi folosita pe post de atelier, hambar, magazie..

Un grajd din caramizi cu stocare a aproximativ 20 de vaci si separat un spatiu pentru depozitare lapte cu un racitor de 500l.

Existenta a unui put de 60m adancime, avand in dotare un filtru pentru inlaturarea clorului pentru a putea fi folosita ca si apa potabila. De aici apa se duce intr-un bazin de 10 000l pentru decantare iar de acolo in hala pentru hranirea animalelor. Si mai avem un put de 16 m adancime, folosit pentru irigat, tratamente fitosanitare etc…

Un imobil pentru necropsia animalelor.

Un imobil alcatuit dintr-o camera si o baie( folosit ca si birou separat de casa).

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top