Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Vila de inchiriat
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : Ron300.00 (Negociabil)
Tipul Anuntului : Inchiriez
Data : mai 17, 2020
Stare : Nou
Garantie : Fara Garantie
Locatia : Constanta, judet Constanta

Se închiriază VILĂ în regim hotelier situată în apropierea plajei ”3 papuci” (Zoom Beach), perfectă pentru grupuri sau familii în căutarea unui loc de relaxare și destindere.

Dispune de o curte spațioasă cu masă de picnic și grătar. Parterul se compune dintr-un spațiu open space, hol intrare cu un living spațios, bucătarie complet utilată (aragaz, cuptor cu microunde, frigider, aparat de cafea, tăcâmuri), o baie de serviciu cât și doua dormitoare cu pat matrimonial (200×160) cu lenjerie și mobilier.

Etajul I dispune de casa scării, hol de repartiție având acces către 2 camere dotate cu pat matrimonial (200×160) cu lenjerie, mobilier și LCD-uri, 1 baie (cu toate dotările necesare) și terasă (foarte spațioasă, dotată cu balansoar).

Disponibilitate: perioada 22 mai – 30 septembrie 2020. Prețul se negociază în funcție de numărul de zile. Adresă: Str Banu Mihalcea, Constanța.

Pentru informații & rezervări: Alexandru . Se poate trimite la cerere și video cu locația și interiorul pe WhatsApp. Rezervările se fac în baza unui contract. Vă așteptăm!

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top