Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Imagine Profil
184,000.00 € (Negociabil)

Vila Lux 6 camere – zona Drumul Taberei – Proprietar

  • Vila Lux 6 camere – zona Drumul Taberei – Proprietar
  • Vila Lux 6 camere – zona Drumul Taberei – Proprietar
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere
Pret : 184,000.00 € (Negociabil)
Tipul Anuntului : Vand
Data : septembrie 11, 2021
Stare : Nou
Garantie : Cu Garantie
Locatia : Bucuresti

PROPRIETAR, va prezint spre vanzare o casa eleganta ce beneficiaza de o arhitectura deosebita, constructie tip Lux Modern Villa cu structura P + 2 (an constructie 2015).

Vila dispune de o foarte buna configurare a spatiului, fiind monitorizata fiecare etapa a constructiei cu un control riguros, rezultand o locuinta cu un spatiu generos si interesant.

Proprietatea are o locatie foarte buna, amplasata stradal cu o pozitionare deosebita si acces imediat catre parcul si piata Moghioros, Auchan Drumul Taberei, Plaza Romania.

Vila se afla la 200 M de statia Ratb (185), la 12 minute distanta de statia de metrou Raul Doamnei, respectiv supermarketul Auchan Drumul Taberei.

Vila are o suprafata construita de 190 mp si o suprafata utila de 150 mp, cu un teren aferent constructiei in suprafata de 140 mp (terasa privata in spatele casei, curte comuna pretabila pentru loc de joaca copii / spatiu verde / gratar).

Parterul (suprafata utila de 38 mp) are in componenta un living deosebit, o baie amenajata in stil roman cu incalzire in pardoseala, hol cu spatiu generos si bucatarie inchisa, cu iesire spre terasa in aer liber (13 MP).

La etajul 1 (suprafata utila de 55,7 mp) sunt 3 dormitoare, doua holuri si o baie principala cu incalzire in pardoseala. Dormitorul matrimonial are separat compartimentat propriul dressing room walk-in-closet.

Etajul 2 (suprafata utila de 56 mp) este format dintr-un open space foarte mare (ce poate fi transformat cu usurinta intr-un living elegant sau master bedroom), baie, o camera tehnica si balcon tip loja.

Proprietatea dispune de loc de parcare propriu situat in fata casei.

Dotari si finisaje:

Structura tip stalpi si grinzi din beton armat-cadre etajate, cu plansee si scari din beton armat monolit.

Infrastructura formata din fundatii continui – talpi elastice din beton armat:

– zidarie din caramida cu grosimea de 30 cm; izolatie exterior polistiren Austrotherm

– tencuiala exterioara texturata alba/gri antracit cu mare rezistenta in timp

– terasa exterioara amenajata cu deck rezistent si aspect foarte placut.

Utilitati : Instalatii Electrice , Gaz, Apa Curenta, Canalizare (retea Apa Nova), cabluri pentru telefonie, internet, televiziune, sistem alarma, complet functionale. Contor individual de apa rece.

Acoperisul tip terasa este hidroizolat cu material specific, membrana Sika si tabla Caretta, sistem pluvial integrat.

Design interior: parchet de 12 mm, gresia si faianta produse Delta Studio si Gada Ceramic, tapet de calitate cu impact vizual deosebit, usi de interior Holver, aer conditionat Daikin, usa antiefractie SuperLock.

Proprietatea se vinde complet utilata si mobilata.

Totodata din punct de vedere al confortului termic, vila prezinta doua circuite separate (Parter si etajul I + II) deservite de doua centrale Viessmann independente.

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 marketing-digital-Romania
Locatia
Postează-ți evaluarea

Anunturi Similare
Top