• Web design si SEO intr-o carte. Site-uri de succes

Web design si SEO intr-o carte. Site-uri de succes

Timisoara, Calea Torontalului 7

60.00 Ron (Fix)

Tipul anunțului : Vand
Data : aprilie 2, 2022
Condiție : Nou
googlefirstpageseo-banner-com

Descriere

              O carte pentru cei care vor sa-si faca un site pe cont propriu si nu au cunostinte de programare. Adicanu stiu nici HTML si nici PHP sau alte limbaje. Dar sunt atrasi de ideea de a fi designer web. Intrebare: Se poate acest lucru? Raspuns: Va garantez ca da! Dar, desigur, exista cateva conditii minimale.

              Desi pe site-ul meu, respectiv pe https://www.789.ro veti gasi toate informatiile legate de aceasta problematica, mai jos vreau sa incerc sa va sugerez ca puteti fi un designer web de succes.

 Puteti fi propriul designer web

Conditii obligatorii pentru a va putea construi singur un site:

sa nu fii handicapat, respectiv sa poti si sa vrei sa intelegi cum functioneaza un site, sa intuiesti ce inseamna un web designer;

sa ai cunostinte de utilizare a unui computer;

cunostinte generale despre fisiere, dimensiune, extensii, cu cat mai multe cu atat mai bine.

sa poti scrie un text, sa stii sa-l salvezi si eventual sa-l formatezi;

cunoasterea a cat mai multe lucruri despre imagini, despre tipurile de fisiere, dimensiune si convertirea lor dintr-un formatin altul.

o motivatie, adica sa stiti de ce vreti sa aveti un site, caci daca nu aveti nimic de spus atunci va veti plictisi, totulvi se va parea foarte complicat si greoi iar ideea de a fi un designer web vi se va parea o imposibilitate;

AMBITIE!

              Dupa cum vedeti, nu rezulta de niciunde ca ar trebui sa cunoasteti vreun limbaj de programare. Insa, dacastiti, daca vreti sa invatati macar cateva notiuni de HTML, veti fi foarte castigati. Da, probabil cel mai important element este ambitia.

 O carte despre web design si SEO

              De ce sunt sigur ca daca stiti lucrurile de mai sus veti fi capabila sa va faceti un site? Adica sa fitiun designer al propriului site? Si mai ales, de succes? Pentru ca site-urile au devenit ceva asemanator bunurilor de larg consum. Oricine le poate avea. Cam la fel cum este si cu telefoanele mobile. Daca sunteti atenti siobservati oamenii din jur, veti intelege ca numai cei care sunt chiar tampiti nu folosesc telefoanele mobile. Sau zgarciti sau au principii din-astea avansate, ca ei nu se lasa spionati.

              Ei, cam asa este si cu site-urile. In urma cu vreo 15 ani, daca erai programator erai ca un zeu. Totise uitau la tine si ziceau WOW! Ei bine, lucrurile s-au schimbat radical. Acum, oricine poate avea un site, iar asta datorita sablonului. Folosind sabloanele, jobul de web designer nu mai este o provocare imposibila.

              In marketing se spune ca pentru a avea o afacere de succes nu trebuie sa inventezi una noua! Ci trebuiedoar sa copiezi una care exista deja.

              Mai multe aflati de pe site-ul meu, puteti citi chiar si un fragment inainte de a va decide sa o cumparati.Costa 60 de lei. Cititi mai multe la adresa https://www.789.ro/carte-succes-web-design-seo/

 

Daca afacerea a fost de succes , va rugam recomandati si altor persoane sa foloseasca site-ul nostru .

 

Locație

Timisoara, Calea Torontalului 7
Scrieți o recenzie
marketing-digital-Romania
Profile Picture
[email protected]
Persoană fizică
Live Chat WhatsApp

Trimiteți mesaje

Trimiteți mesaj
Sfaturi utile sa evitati eventualele probleme care pot aparea
  1. Folositi o locatie sigura pentru a va intalni cu vanzatorul .
  2. Evitati tranzactiile cu bani cash , daca aveti suspiciuni .
  3. Nu credeti in chilipiruri . Sansele sa fiti inselat sunt foarte mari .
  4. Nu trimiteti bani in avans fara sa primiti produsele dorite din anunturi .
Top