Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Carucior copii 2 in 1 Faro Camarelo

  • Disponibilitate : In stock

Overview

Acesta este planul business

Descriere

In acest an, 2020, va prezentam un nou concept de carucior pentru copii!

FARO – La moda, elegant, unic!

Cautati un carucior practic, solid, care sa fie partenerul dvs. in timpul plimbarilor cu bebelusul, din primele zile ale vietii sale?!

Echipa de producatori Camarelo recomanda FARO!

Caruciorul FARO – designul sau modern si functional se potriveste perfect cu tendintele actuale. Siguranta, functionalitatea si calitatea sunt prioritatile fata de care nu ne permitem sa facem compromisuri in conceperea acestui model de carucior.

Conceptul Faro se bazeaza pe o constructie solida, durabila si testata dupa normele si reglementarile 2020. Noua definitie a esteticii, a materialelor de inalta calitate, a stilului expresiv, a designului elegant, a combinatiei de functionalitate si modernitate in raport cu cel mai mare confort sunt atributele modelului FARO.

Accentul principal a fost pus pe functionalitate, care are ca rezultat o serie de functii si solutii inovatoare ale celui mai profi carucior polonez: un nou tip de landou cu sezut din lemn, cu tetiera reglabila si sistem de ventilatie frezat, profilata, saltea tricotata in carucior si curea reglabila sau amortizare suplimentara a structurii.

Folosirea unei constructii de culoare neagra, cu o singura culoare, cu un “V” metalizat lustruit, in culori: cupru, argint, grafit, tesaturi melanjate in nuante de gri, grafit, bej, cu broderii matlasate impresionante, cu un model geometric unic, combinate pentru a obtine aspectul splendid al unui carucior pentru copii &ndash Camarelo FARO. Asadar, culorile selectate, accentele miniaturilor, contrastele si detaliile originale fac ca acest carucior special de familie sa fie unul unic, pe langa care nu poti trece indiferent.

FARO – visul fascinant al unei familii ce isi doreste un maxim de siguranta si calitate la confortul plimbarilor urbane.

 

Recenzii

Be the first to review “Carucior copii 2 in 1 Faro Camarelo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top