Motive pentru care trebuie să alegeți OWX

Autoritate Domeniu : 55

Valoarea MOZ a autorității domeniului OWX este 55 . Aceasta este o valoare foarte mare care prin postarea linkului site-ului dumneavoastră web în anunțuri aduce în cascadă și creșterea autorității domeniului dumneavoastră web .

Autoritate Pagină : 42

Valoarea MOZ a autorității paginii OWX este 42 . Aceasta este o valoare foarte mare care prin postarea linkului site-ului dumneavoastră web în anunțuri aduce în cascadă și creșterea autorității paginii dumneavoastră web .

Semnale și Marcaje Sociale 2.862.599

Platforma OWX beneficiază de servicii de promovare online excepționale , astfel că la această oră înregistrează un număr total de 2.862.599 semnale și marcaje în toate rețelele sociale și numărul acestora crește zilnic .

Clasare în Top 100 Google 3688

Portalul OWX se clasează în Top 100 Google pentru un număr de 3688 de cuvinte cheie și ca atare atrage sute de mii de vizite organice în fiecare lună. În plus față de asta beneficiază de servicii de promovare prin toate canalele media disponibile .

Câteva dintre sutele de avantaje oferite

Din păcate foarte multe domenii de activitate nu pot fi promovate prin cele mai utilizate canale de publicitate online cum ar fi Google Adwords sau Facebook Ads .Este vorba în special de categoria denumită generic afaceri High Risk , cum ar fi cele din categoriile : pariuri online , farma , activitati din industria pentru adulti , servicii medicale , tutun , cazinouri si nu doar acestea . Dacă aveți ghinionul să activați în aceste domenii de activitate , nu o să găsiți soluții concrete privind promovarea produselor sau serviciilor dumneavoastră . Este foarte greu să depășiți aceste blocaje și ca atare singura soluție de promovare va fi cea clasică prin pliante , obiecte promoționale sau alte metode clasice de publicitate . Noi suntem o companie specializată pe servicii de marketing digital și servicii de optimizare pentru motoarele de căutare  pe internet și am dezvoltat în timp cea mai completă și complexă rețea de promovare online din Romania . Solutia perfecta sa vindeți podusele si serviciile dumneavoastră sau sa va promovati afacerea la nivel național .
Daca sunteti persoana fizica sau juridica puteti posta un numar de 3 anunturi gratuite . Daca doriti sa postati sute de anunturi vedeti pachetele noastre de promovare foarte ieftine si super eficiente și dacă totuși doriți mai mult de atat , nu ezitași să ne contactați și sigur o să găsim o variantă foarte avantajoasă pentru dumneavoastră .
Puteti posta sute anunturi cu toate produsele sau serviciile dumneavoastra iar noi vom avea grija ca acestea sa fie vazute de milioane de vizitatori in fiecare luna . Spre diferenta de toti ceilalti competitori va acordam zeci de privilegii care nu o sa le intalniti la acestia .
Suntem solutia perfecta pentru promovarea afacerii dumneavoastra din urmatoarele motive majore ( expunem aici doar o parte dintre ele ) :

– Anunțurile aferente pachetelor de Promovare Business sunt valabile minim 6 luni așa că nu va mai fi nevoie să le reînnoiți lunar . Nu mai pierdeți timp cu postarea și reînnoirea postării anunțurilor . Postați o singură dată și primiți comenzi timp de minim 6 luni .
– Aveti acordul sa postati linkul site-ului dumneavoastra web
– Aveti acordul sa postati linkul produsului sau serviciului din site-ului dumneavoastra web
– Aveti acordul sa postati numar de telefon in continutul anunturilor
– Aveti acordul sa postati numar de whatsapp , telegram sau alt serviciu de mesagerie in continutul anunturilor
– Aveti acordul sa postati adresa de email in continutul anunturilor
– Aveti acordul sa postati orice alte date de contact considerati dumneavoastra ca vreti sa postati
– Aveti acordul sa postati logo-ul, emblema sau numele brandului afacerii dumneavoastra in continutul anunturilor
– Aveti acordul sa postati numele firmei sau afacerii dumneavoastra
– Aveti acordul sa postati poze si imagini referitoare la afacerea , produsele sau serviciile dumneavoastra
– Aveti acordul sa postati poze si imagini care sa contina : logo-ul sau sigla afacerii dumneavoastra , adresa web a site-ului dumneavoastra , date de contact , si alte detalii referitoare la afacerea , produsele sau serviciile dumneavoastra
– Aveti acordul sa postati descriere completa a afacerii , produselor sau serviciilor dumneavoastra fara limita de cuvinte sau randuri de text
Singurele limitari sunt cele legate de numarul de anunturi promovate si numarul de imagini aferente anunțului care pot fi incărcate , în funcție de pachetul de servicii achiziționat .
Va oferim cele mai bune conditii , cele mai mici preturi si cel mai eficient sistem de promovare pentru afacerea dumneavoastra .

Am investit pina acum zeci de mii de euro in acest portal si acum investim in continuare în servicii de optimizare seo si promovare prin toate canalele disponibile un buget considerabil în fiecare lună . Castigătorii acestor investitii sunteti dumneavoastră care beneficiati de vizibilitate crescută , interactiuni cu alti utilizatori si o creștere accelerată a vanzărilor si profitului afacerii dumneavoastră obtinut in urma acestor servicii oferite de către noi .

Top