Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Ghid De Utilizare

 • Cum puteti posta anunturi pe site-ul OWX ?

  In primul rand trebuie sa va creati un cont de utilizator in site-ul nostru . Mergeti la Meniul Inregistrare Cont , introduceti detaliile necesare inregistrarii ( nume,adresa de email , numar de telefon ) si finalizati inregistrarea . Dupa finalizarea inregistrarii , mergeti in casuta de email cu care a-ti creat contul si dati click pe linkul de activare a contului care l-ati primit (DACA NU APARE MESAJUL IN INBOX , VERIFICATI SI CASUTA DE SPAM , deoarece se poate intampla sa fie livrat in casuta de Spam ) si gata , contul a fost activat . Acum va puteti loga in site cu numele de utilizator si parola creata si puteti incepe sa postati anunturi .

 • Cate anunturi puteti publica gratuit si cat timp vor fi valabile anunturile ?

  Puteti publica GRATUIT un numar de 3 ( trei ) anunturi , in oricare dintre categoriile existente . Anunturile gratuite vor fi valabile 30 de zile , dupa care va trebui sa reinnoiti pachetul gratuit sau sa il stergeti . Daca doriti publicarea unui numar mai mare de anunturi plus alte beneficii , cum ar fi promovarea acestor anunturi si obtinerea unei vizibilitati sporite pentru anunturi , puteti cumpara unul dintre pachetele de servicii din Meniul site-ului nostru la Pachete De Promovare , la preturi foarte accesibile si super convenabile .

 • Cum administrati contul dumneavoastra din site-ul nostru ?

  Va logati in site cu numele de utilizator ( adresa de email ) si parola aleasa la crearea contului si o sa intrati in contul dumneavoastra de utilizator. Aici gasiti toate detaliile referitoare la contul dumneavoastra , cum ar fi : datele de inregistrare , numarul de anunturi postate , contorul privind numarul de vizualizari pentru anunturi . Tot de aici puteti modifica oricand detaliile contului dumneavoastra ( nume , adresa de email , numar de telefon ,locatie si alte detalii ) , dar si detaliile care doriti sa fie modificate ( titlu , descriere , pret , poze , etc ), din anunturile publicate , puteti adauga alte anunturi sau puteti sterge anunturile publicate . In panoul de administrare puteti primi mesaje de la alti utilizatori ai site-ului sau puteti trimite mesaje altor utilizatori ai siteului .

 • Cum public un numar mare de anunturi in diverse categorii ?

  Pentru a publica un numar mai mare de anunturi in toate categoriile , va rugam sa urmati urmatorii pasi : Va creati un cont de utilizator in site-ul nostru . Validati adresa de mail dand click pe linkul de activare care o sa il primiti pe email ( verificati si casuta de spam , deoarece este posibil ca emailul cu linkul de activare sa intre in casuta de spam ) . Intrati in sectiunea PACHETE DE PROMOVARE din meniul site-ului nostru si alegeti unul dintre pachete , conform necesitatilor dumneavoastra . Finalizati plata pachetului si dupa confirmarea platii , puteti posta anunturi pina la limita prevazuta de pachetul achizitionat de dumneavoastra . Anunturile sunt valabile 30 de zile , dupa care va trebui sa reinnoiti pachetul de anunturi cumparat de la noi , sau daca nu doriti sa il reinoiti , anunturile vor fi inactive . Dacă totuși aveți nevoie să postați mult mai multe anunțuri decat cele prevazute în pachetele de servicii oferite de noi , vă rugăm să ne contactati telefonic la numărul de telefon din pagina de contact și o să găsim o variantă optimă pentru solicitarea dumneavoastră .

 • In ce consta promovarea anunturilor oferite prin pachetele de promovare ?

  Anunturile aferente pachetului de promovare Business vor fi postate printr-un sistem de rotatie in prima pagina a site-ului nostru . Anunturile aferente pachetului Premium vor fi postate prin rotatie atat in prima pagina a site-ului nostru cat si in primele pozitii din paginile de cautare dupa anumite cuvinte , dupa categorii sau dupa locatie . In acest mod aceste anunturi vor fi vazute de un numar mult mai mare de utilizatori ai site-ului nostru si sansele sa vindeti,sa cumparati , sa inchiriati sau sa faceti o tranzactie care face obiectul anuntului sau anunturilor postate este mult mai mare decat daca postati anunturile aferente pachetului gratuit , deoarece in general utilizatorii nu urmaresc si nu contacteaza decat rezultatele din primele afisari .

 • Cum selectam anunturile care dorim sa le promovam ?

  Pachetele de promovare oferite de noi , pe linga posibilitatea postarii unui numar mai mare de anunturi va ofera si facilitatea de a avea un anumit numar de anunturi promovate aferente pachetului de promovare achizitionat ( 3 anunturi promovate in cadrul pachetului Business si 10 anunturi promovate in cadrul pachetului Premium ) . Cum selectati care dintre anunturi doriti sa fie promovate ? In primul rand adaugati un anunt si treceti prin etapele necesare , respectiv adaugarea titlului , selectarea categoriei si eventual a subcategoriei , treceti pretul , incarcati imaginile , scrieti descrierea , scrieti cuvintele cheie si ajungeti la datele de contact . Aici va completati numele , numarul de telefon , judetul si orasul sau localitatea , setati punctul pe harta in dreptul localitatii dumneavoastra si inainte de a apasa butonul publicare , aveti o casuta care trebuie bifata daca doriti ca acel anunt sa fie promovat . Daca a-ti trecut de aceasta etapa si totusi doriti sa selectati unul sau mai multe anunturi care sa fie promovate ( aferente pachetului de promovare achizitionat ) , intrati in contul dumneavoastra de utilizator , vedeti anunturile publicate de dvs , deschideti anuntul care doriti sa il publicati si apasati pe butonul promovare sau super promovare ( indiferent care dintre ele ) . Gata , acum anuntul dumneavoastra va fi promovat .

 • Cat timp sunt valabile anunturile publicate aferente pachetelor de promovare ?

  Toate anunturile publicate in acest site sunt valabile 30 de zile de la publicare . Fiecare pachet de promovare contine, pe linga posibilitatea de a posta mult mai multe anunturi si un numar de anunturi care for fi promovate ( aferente pachetului de promovare achizitionat ) , respectiv 1 anunt promovat din cele 10 anunturi simple aferente pachetului Individual , 3 anunturi promovate din cele 20 de anunturi simple aferente Pachetului Business si 10 anunturi promovate din cele 100 de anunturi simple aferente Pachetului Premium . Selectarea anunturilor care doriti sa le promovati se poate face in momentul publicarii anuntului ( la final inainte de a apasa butonul TRIMITE , care finalizeaza operatiunea de postare a anuntului , bifati casuta SUPER PROMOVARE PENTRU ANUNT si abia apoi apasati butonul TRIMITE ) sau ulterior din panoul de utilizator puteti selecta care dintre anunturi sa fie promovate . TOATE ANUNTURILE PUBLICATE , INCLUSIV CELE PROMOVATE SUNT VALABILE TIMP DE 30 DE ZILE DE LA PUBLICARE .

 • RECOMANDĂRI ȘI INTERDICȚII

  Pentru o colaborare fructuoasă pentru ambele părți , adică noi și dumneavoastră , vă rugăm să respectați următoarele recomandări sau interdicții asupra conținutului care va fi postat în site-ul nostru : RECOMANDĂRI : - Titlul anunțului ar fi recomandat să conțină maximum 50 de caractere ( litere și cifre ) - Conținutul anunțului ( descrierea ) ar fi recomandat să conțină toate detaliile necesare cu privire la produsul sau serviciul oferit . - Acceptăm în descriere să postați date despre afacerea dumneavoastră ( nume societate , denumire produse sau servicii , adrese de email,numere de telefon,whatsapp,telegram sau alte servicii de mesagerie vocală și alte detalii care considerați că sunt necesare ) logo-ul firmei sau afacerii dumneavoastră . - Vă recomandăm să încărcați poze reale ale produsului sau serviciului oferit către public INTERDICȚII : - Vă rugăm să NU postați anunțuri duplicat ( anunțuri care au același titlu , aceași descriere și aceleași poze ) chiar dacă vor fi postate pentru regiuni sau zone geografice diferite , deoarece acestea vor fi șterse fără nici o notificare prealabilă. - Vă rugăm să NU folosiți un limbaj vulgar , calomnios sau exprimări tendențioase în titlul sau detaliile anunțurilor care vor fi publicate . - Vă rugăm să NU publicați imagini obscene sau care conțin nuditate explicită și simulează acte sexuale ori semne obscene

Top